🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Vastuullisuudella kilpailuetua

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
Yhteenveto
4 tuntia
149 EUR + alv 24 % (yht. 184,76 EUR)
1.9.2023
Haku päättyy: 11.6.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Vastuullisuudella kilpailuetua

Vastuullisuudella kilpailuetua

Yritysten vastuullisuudesta on tullut normi, jota odotetaan myös mikroyrityksiltä. Yrityksen arvojen mukainen vastuullinen toiminta tuo kilpailuetua, jos yritys osaa viestiä sen avoimesti ja asiakkaalle merkityksellisellä tavalla. Ensimmäinen askel on tunnistaa omat vastuullisuustoimet. Tällä kurssilla saat hyvät perustiedot yritysvastuullisuudesta sekä konkreettisen perusmallin oman yrityksesi vastuullisuuden tunnistamiseen ja viestintään.

Yritysvastuullisuuden raportointivelvoite koskettaa toistaiseksi vain isoja yrityksiä, mutta käytännössä mikroyritystenkin asiakkaat, yhteistyökumppanit, rahoittajat ja tilaajat odottavat läinäkyvää vastuullisuuden viestintää. Tällä kurssilla tutustut yritysvastuullisuuden peruskäsitteisiin ja keskeisiin osa-alueisiin: sosiaalinen vastuullisuus, taloudellinen vastuullisuus ja ympäristövastuullisuus.  

Kurssilla saat käytännöllisiä vinkkejä, kuinka aloittaa tekemään oman yrityksesi vastuullisuustoimia. Saat myös vastuullisuusraporttipohjan kehittämistyötäsi varten.  

Koulutuksen toteutus

Kurssi sisältää interaktiivisia videoita, monivalintatehtäviä sekä omaan yritykseen, tuotteeseen tai palveluun liittyvän kehitystehtävän.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vastuullisuudella kilpailuetua, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman yrityksensä vastuullisuuden arvioinnin ja raportoinnin. Yritysneuvojille ja muille kouluttajille, jotka tarvitsevat lisätyökaluja oman ohjaustyönsä tueksi.

Koulutuspaikka

Kurssi on tarjolla ajasta ja paikasta riippumattomasti Moodle-oppimisalustalla. Moodlessa on tarjolla ytimekäs ja inspiroiva tietopaketti, joka sisältää videoita, podcasteja ja hyödyllisiä käytännönläheisiä tehtäviä. Moodle-alustalla tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.  

Kurssi on ajasta ja paikasta riippumaton verkkokurssi. Kurssin suorittaminen vie yhteensä n. 4 tuntia.

Kurssi on mahdollista suorittaa pelkästään Moodlen verkkomateriaalin pohjalta, mutta siinä tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.  

Kouluttaja

Anna-Mari Simunaniemi, FT, Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn tutkimusjohtaja

Anna-Mari haluaa edistää yrittävää kulttuuria koko yhteiskunnassa. Mikroyrittäjyyden tutkijana hän haluaa tuoda yhteiskunnalliseen keskusteluun mikroyrittäjien omaa näkökulmaa ja erityispiirteitä esimerkiksi yrittämisen monista tavoitteista ja motivaatioista pelkän kasvukeskustelun monipuolistamiseksi. Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmässä Anna-Mari on työskennellyt vuodesta 2015 alkaen, tutkimusaiheina erityisesti eri toimialojen mikro- ja pienyritysten kasvujohtaminen ja verkostot, mikroyrittäjien työhyvinvointi sekä muutoskyvykkyys erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kustannukset

149 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....


Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut

PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksesta löydät klikkaamalla Lue lisää -painiketta tai Oulun yliopiston sivuilta osoitteesta https://www.oulu.fi/taydennyskoulutus/