🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua

Kesto
4 tuntia
Hinta
129 EUR + alv 24 % (yht. 159,96 EUR)
Seuraava toteutus
Omaan tahtiin katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
129 EUR + alv 24 % (yht. 159,96 EUR)
Seuraava toteutus
Omaan tahtiin katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua

Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua

Yritysten vastuullisuudesta on tullut normi, jota odotetaan myös mikroyrityksiltä. Yrityksen arvojen mukainen vastuullinen toiminta tuo kilpailuetua, jos yritys osaa viestiä sen avoimesti ja asiakkaalle merkityksellisellä tavalla. Ensimmäinen askel on tunnistaa omat vastuullisuustoimet.

Tällä mikrokurssilla opit vastuullisen liiketoiminnan perusteet sekä vastuullisuusviestinnän peruskäsitteet. Kurssin lopuksi voit ladata työpohjan vastuullisuusviestinnän kartoittamista ja kehittämistä varten. Vastuullisuusviestinnästä opit maineen, vastuullisuusviestinnän, vastuullisuusraportoinnin, viherpesun ja mustapesun peruskäsitteet. Lisäksi voit ladata muotoiltavan oman yrityksesi brändiin sopivan pohjan vastuullisuusviestinnän aloittamista ja kehittämistä varten.Ilmoittautumisaika

Koulutuksen sisältö

Yritysvastuullisuuden raportointivelvoite koskettaa toistaiseksi vain isoja yrityksiä, mutta käytännössä mikroyritystenkin asiakkaat, yhteistyökumppanit, rahoittajat ja tilaajat odottavat läinäkyvää vastuullisuuden viestintää. Vastuullisuusviestinnästä opit maineen, vastuullisuusviestinnän, vastuullisuusraportoinnin, viherpesun ja mustapesun peruskäsitteet. Lisäksi voit ladata muotoiltavan oman yrityksesi brändiin sopivan pohjan vastuullisuusviestinnän aloittamista ja kehittämistä varten.

Kurssi on tarjolla ajasta ja paikasta riippumattomasti Moodle-oppimisalustalla. Moodlessa on tarjolla ytimekäs ja inspiroiva tietopaketti, joka sisältää videoita, podcasteja ja hyödyllisiä käytännönläheisiä tehtäviä. Moodle-alustalla tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.

Kurssi on mahdollista suorittaa pelkästään Moodlen verkkomateriaalin pohjalta, mutta siinä tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.

Osaamistavoitteet

Kurssin suoritettuasi: Tällä mikrokurssilla opit vastuullisen liiketoiminnan perusteet sekä vastuullisuusviestinnän peruskäsitteet. Kurssin lopuksi voit ladata työpohjan vastuullisuusviestinnän kartoittamista ja kehittämistä varten.

Vastuullisuusviestinnästä opit maineen, vastuullisuusviestinnän, vastuullisuusraportoinnin, viherpesun ja mustapesun peruskäsitteet. Lisäksi voit ladata muotoiltavan oman yrityksesi brändiin sopivan pohjan vastuullisuusviestinnän aloittamista ja kehittämistä varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Omaan tahtiin

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2024

Kohderyhmä

Yrittäjille, jotka haluavat aloittaa oman yrityksensä vastuullisuuden arvioinnin ja raportoinnin. Yritysneuvojille ja muille kouluttajille, jotka tarvitsevat lisätyökaluja oman ohjaustyönsä tueksi.

Kurssi ei vaadi aikaisempia opintoja.

Aikataulu

Opetus toteutetaan Moodlessa yksilöopintoina jatkuvalla haulla. Kurssi on mahdollista suorittaa omassa tahdissa 6 kk:n aikana aloituksesta.

Koulutuspaikka

Online.

Kurssi sisältää interaktiivisia videoita, monivalintatehtäviä sekä omaan yritykseen, tuotteeseen tai palveluun liittyvän kehitystehtävän.

Kouluttaja

Anna-Mari Simunaniemi, FT, Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREn tutkimusjohtaja

Anna-Mari haluaa edistää yrittävää kulttuuria koko yhteiskunnassa. Mikroyrittäjyyden tutkijana hän haluaa tuoda yhteiskunnalliseen keskusteluun mikroyrittäjien omaa näkökulmaa ja erityispiirteitä esimerkiksi yrittämisen monista tavoitteista ja motivaatioista pelkän kasvukeskustelun monipuolistamiseksi. Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmässä Anna-Mari on työskennellyt vuodesta 2015 alkaen, tutkimusaiheina erityisesti eri toimialojen mikro- ja pienyritysten kasvujohtaminen ja verkostot, mikroyrittäjien työhyvinvointi sekä muutoskyvykkyys erilaisissa toimintaympäristöissä.

Kustannukset

129 € + alv. 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut somessa

Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut
PL 7910
90014 OULUN YLIOPISTO

Vahvista asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Oulun yliopisto tarjoaa tutkimuslähtöistä akateemista täydennyskoulutus- ja kehittämisosaamista vuosikymmenten kokemuksella. Toiminnassa yhdistyy uusin tutkimustieto vahvaan käytännön osaamiseen. Täydennyskoulutusta toteutetaan sekä lyhyinä että pitkinä ohjelmina joustavasti siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Jatkuvan oppimisen yliopisto - elämänmittainen kumppani oppimisessa! Ota yhteyttä....

Lue lisää kouluttajasta Oulun yliopiston täydennyskoulutuspalvelut ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu