Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Joogaopettajakoulutus 25 op

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
19.08.2022 – 18.06.2023
2 200 EUR (arvonlisäverotonta)
19.8.2022 17.00
Haku päättyy: 17.7.2022
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
 Joogaopettajakoulutus, Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Joogaopettajakoulutus 25 op

Joogaopettajakoulutuksessa voit etsiä omaa tietäsi joogaopettajaksi kolmen erilaisen opettajan tietojen ja taitojen parissa. Kouluttajat eivät anna valmiita vastauksia kuinka joogaa tulisi opettaa vaan kannustavat etsimään ja löytämään oman tavan käyttää koulutuksessa saatuja eväitä.

Joogaopettajakoulutus syventää joogista polkua kokonaisvaltaisesti ja antaa ohjaamiseen monenlaisia työkaluja. Koulutuksessa keskitytään asana- ja hengitysharjoitusten erittäin yksityiskohtaiseen tekniseen analyysiin, jonka hallintaa voi soveltaa mihin tahansa suuntaukseen, jossa tehdään asanoita ja hengitysharjoituksia. Koulutuksessa valmennetaan tulevia opettajia soveltamaan opetustaan oppilaiden tarpeisiin, ja ohjaamaan hyvin erityyppisiä tunteja, joiden yhteinen nimittäjä on oppilaiden turvallisuuden ja kestävän kehityksen painottaminen.

Tavoite

Koulutuksessa opit rakentamaan ja ohjaamaan joogaohjelmia, joiden erityinen piirre liittyy harjoituksen hallittuun hidastamiseen. Yhteen harjoitukseen käytetään suhteellisen paljon aikaa, jolloin vaikutukset menevät syvemmälle. Tuntirakenteessa on aina etualalla hermostoa rauhoittavat harjoitukset. Tällainen lähestymistapa ei tee harjoituksesta helpompaa eikä kevyempää, mutta kylläkin turvallista ja rauhoittavaa.

Opit myös ohjaamaan oppilasta käyttäen hyväksi erilaisia avustustekniikoita, jotka auttavat oppilasta syventämään omaa työskentelyä asanassa. Anatomian ja fysiologian opiskelun kautta ymmärryksesi erilaisista kehollisista rakenteista ja haasteista lisääntyy ja ohjaaminen erilaisissa tilanteissa selkeytyy. Opettamisen pedagogiikkaan perehtyminen auttaa sinua opettamaan joogaa erilaisten oppimismenetelmien kautta.

Sisältö

Koulutus sisältää 10 lähiopetusjaksoa, runsaasti kotitehtäviä, opetusharjoittelua sekä kattavat materiaalit eri teemoista:

1. Turvallinen ja tietoinen asanaharjoitus

2. Oman harjoituksen syventäminen

3. Hengitys ja meditaatio

4. Joogan filosofia

5. Anatomia ja fysiologia

6. Opettamisen perusteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Joogaopettajakoulutus 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistuminen edellyttää vähintään 3 vuotta säännöllistä joogan harrastamista ja perusteiden hallintaa. Koulutus antaa syvyyttä myös jo aiemmin joogaa opiskelleille ohjaajille. Opiskelijoiden oman taustan ei tarvitse olla sidottu mihinkään tiettyyn joogasuuntaukseen.

Tutkinto / todistus

Koulutukseen osallistuvat voivat saada RYT-200H todistuksen suoritettuaan koulutuksen sisältämät kotitehtävät hyväksytysti, osallistumalla lähiopetuksiin sekä suorittamalla erillisen loppukokeen hyväksytysti. Erillinen loppukoe on vapaaehtoinen ja sen suorittaminen maksaa 160 €.

Aikataulu

Lähiopetuspäivät:

1. 19.-21.8.2022
2. 23.-25.9.2022
3. 21.-23.10.2022
4. 25.-27.11.2022
5. 13.-15.1.2023
6. 17.-19.2.2023
7. 17.-19.3.2023
8. 14.-16.4.2023
9. 19.-21.5.2023
10. 16.-18.6.2023

pe klo 17.00-19.30 ja la-su klo 9.00-17.00

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti
Paikka ilmoitetaan lähempänä koulutuksen alkua.

Kouluttaja

Emma Slow on joogaopettaja ja -kouluttaja sekä joogaterapeutti. Lisäksi hänellä on
taustalla fysioterapian opinnot.
Anneli Rautiainen on valmistunut SJL joogaopettajaksi 2008. Annelin erikoisalaa on opettamisen pedagogiikka ja eri kehotietoisuustekniikat.
Janne Kontala on uskontotieteen tohtori, joka on erikoistunut joogan filosofiaan ja
meditatiivisiin harjoituksiin.

Lisäksi
Iitu Leinonen on joogaopettaja ja -kouluttaja sekä valtiotieteiden kandidaatti. Hänen erikoisalaansa ovat klassisen joogaharjoituksen syventävät tekniikat.
Pertti Jääskä on Porvoon kansalaisopiston rehtori, filosofian ja kasvatsutieteen maisteri sekä pitkän linjan jooganopettaja. Hänen erikoisalaansa on oman harjoituksen suunnittelu, oppimisen teoria, sekä ohjaamisen kausisuunnitelmat opistoympäristössä.

Kustannukset

2200 € (koulutuksen hintaan ei lisätä arvonlisäveroa)

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Joogaopettajakoulutus 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Joogaopettajakoulutus 25 op täytä seuraavat tiedot: