Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Joogaopettajakoulutus 25 op

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
15.09.2023 – 16.06.2024
2 200 EUR (arvonlisäverotonta)
15.9.2023 17.00
Haku päättyy: 13.8.2023
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
 Joogaopettajakoulutus, Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Joogaopettajakoulutus 25 op

Joogaopettajakoulutus syventää joogista polkua kokonaisvaltaisesti ja antaa ohjaamiseen monenlaisia työkaluja. Koulutuksessa keskitytään asana- ja hengitysharjoitusten erittäin yksityiskohtaiseen tekniseen analyysiin, jonka hallintaa voi soveltaa mihin tahansa suuntaukseen, jossa tehdään asanoita ja hengitysharjoituksia. Koulutuksessa oppii rakentamaan ja ohjaamaan joogaohjelmia, joiden erityinen piirre liittyy harjoituksen hallittuun hidastamiseen.

Jooga tähtää mielen hallintaan ja asana- että hengitysharjoitusta voidaan soveltaa suoraan tätä tavoitetta ajatellen. Yhteen harjoitukseen käytetään suhteellisen paljon aikaa, jolloin vaikutukset menevät syvemmälle. Tuntirakenteessa on aina etualalla hermostoa rauhoittavat harjoitukset. Tällainen lähestymistapa ei tee harjoituksesta helpompaa eikä kevyempää, mutta kylläkin turvallista ja rauhoittavaa.

Koulutus opettaa myös ohjaamaan oppilasta käyttäen hyväksi erilaisia avustustekniikoita, jotka auttavat oppilasta syventämään omaa työskentelyä asanassa. Anatomian ja fysiologian opiskelun kautta ymmärrys erilaisista kehollisista rakenteista ja haasteista lisääntyy ja ohjaaminen erilaisissa tilanteissa selkeytyy. Opettamisen pedagogiikkaan perehtyminen auttaa opettamaan joogaa erilaisten oppimismenetelmien kautta.

Koulutuksessa syvennytään myös omaan harjoitukseen ja oman, henkilökohtaisen joogapolun laajentamiseen. Opiskelemme kaksi eri asanakokonaisuutta ja harjoitusta. Harjoitusten avulla jokainen voi seurata omaa etenemistään koulutuksen aikana. Koulutus sisältää itsenäistä työskentelyä, ryhmä- ja paritöitä sekä vuorovaikutteista oppimista opettajien kanssa.

Koulutukseen osallistuvat voivat saada RYT-200H todistuksen. Voit aloittaa RYT 500H opinnot tästä kokonaisuudesta. Koulutuksen voi myös yhdistää jo aiemmin käytyyn RYT-200H koulutukseen. 

Sisältö

Koulutus sisältää 10 lähiopetusjaksoa, runsaasti kotitehtäviä, opetusharjoittelua sekä kattavat materiaalit eri teemoista:

1. Turvallinen ja tietoinen asanaharjoitus

2. Oman harjoituksen syventäminen

3. Hengitys ja meditaatio

4. Joogan filosofia

5. Anatomia ja fysiologia

6. Opettamisen perusteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Joogaopettajakoulutus 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii joogaa säännöllisesti harrastaville, joogaa jo opettaville sekä joogan opettamisesta kiinnostuneille. Opiskelijoiden oman taustan ei tarvitse olla sidottu mihinkään tiettyyn joogasuuntaukseen.


Koulutus sopii sinulle, joka olet utelias, ennakkoluuloton ja innokas oppimaan uutta, syventämään jo aiemmin opittua sekä olet valmis ottamaan harjoitukset käyttöön arjessasi myös koulutuksen ulkopuolella.

Tutkinto / todistus

Koulutukseen osallistuvat voivat saada RYT-200H todistuksen suoritettuaan koulutuksen sisältämät kotitehtävät hyväksytysti, osallistumalla lähiopetuksiin sekä suorittamalla erillisen loppukokeen hyväksytysti. Erillinen loppukoe on vapaaehtoinen ja sen suorittaminen maksaa 160 €.

Aikataulu

Lähiopetuspäivät:

1. Osio 15.-17.9.2023
2. Osio 13.-15.10.2023
3. Osio 17.-19.11.2023
4. Osio 8.-10.12.2023
5 .Osio 19.-21.1.2024
6 .Osio 16.-18.2.2024
7. Osio 15.-17.3.2024
8. Osio 19.-21.4.2024
9. Osio 17.-19.5.2024
10. Osio 14.-16.6.2024

pe klo 17.00-19.30 ja la-su klo 9.00-17.00

Vapaaehtoinen loppukoe 17.-18.8.2024 klo 9.00-n. 17.00

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti
Paikka ilmoitetaan lähempänä koulutuksen alkua.

Kouluttaja

Emma Slow on joogaopettaja ja -kouluttaja sekä joogaterapeutti. Lisäksi hänellä on
taustalla fysioterapian opinnot.
Anneli Rautiainen on valmistunut SJL joogaopettajaksi 2008. Annelin erikoisalaa on opettamisen pedagogiikka ja eri kehotietoisuustekniikat.
Janne Kontala on uskontotieteen tohtori, joka on erikoistunut joogan filosofiaan ja
meditatiivisiin harjoituksiin.
Iitu Leinonen on joogaopettaja ja -kouluttaja sekä valtiotieteiden kandidaatti. Hänen erikoisalaansa ovat klassisen joogaharjoituksen syventävät tekniikat.

Kustannukset

2200 € (koulutuksen hintaan ei lisätä arvonlisäveroa)

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Joogaopettajakoulutus 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Joogaopettajakoulutus 25 op täytä seuraavat tiedot: