Tutustumispäivä Joogaopettajakoulutukseen

Hämeen kesäyliopisto, paikassa Hämeenlinna
Kesto
1 päivä
Hinta
95 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
11 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.4.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
95 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
11 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.4.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tutustumispäivä Joogaopettajakoulutukseen

Tutustumispäivä Joogaopettajakoulutukseen / Hämeen kesäyliopisto

Pohditko joogaopettajakoulutukseen osallistumista, mutta jokin osallistumisessa vielä mietityttää? Tule tutustumaan joogaopettajakoulutukseen lauantaina 11.5.! Tällä tutustumiskurssilla pääset yhden päivän aikana kurkistamaan tulevan koulutuksen sisältöihin ja toteutukseen sekä tapaamaan yhden kouluttajista. Osallistuminen ei sido sinua osallistumaan pidempään koulutukseen.

Kurssin aiheena on jooga kokonaisvaltaisena menetelmänä sekä tutustuminenSamatvan RYT 200h  joogaopettajakoulutuksensisältöön. Tutustumme kurssilla joogan erilaisiin menetelmiin sekä harjoituksiin: asana, pranayama, meditaatio, joogan filosofia ja mantrat.

Asanaharjoituksissa keskitymme alaraajojen työskentelyyn. Kurssilla hyödynnetään asanaharjoituksissa erilaisia tekniikoita apuvälineiden kanssa sekä teemme avustuksia.

Hengitysharjoitukset valmistelevat kohti pranayamaa ja rauhoittavat hermostoa. Teemme myös meditaation tukiharjoituksia, jotka vievät kohti meditaatiota. Tutustumme myös joogan ääniharjoituksiin, eli mantroihin.

Kurssi toimii tutustumiskurssina syksyllä 2024 alkavaan Joogaopettajakoulutukseen (25op). Tutustumiskurssille osallistuminen ei kuitenkaan sido sinua osallistumaan myös pidempään koulutukseen. Voit siis tulla mukaan tälle tutustusmiskurssille, vaikka osallistuminen pidempään koulutukseen ei juuri nyt olisi ajankohtaista!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tutustumispäivä Joogaopettajakoulutukseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

11 toukokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 28.4.2024

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille joogaa harrastaville sekä erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan opintoja 200h joogaopettajakoulutuksessa ja haluavat tutustua tähän pidempään koulutukseen.

Ota kurssille mukaan oma joogamatto ja lämmintä vilttiä tai vaatetta rentoutumista varten.

Aikataulu

Klo 09:00 - 17:00

Kouluttaja

Kurssin opettaja Emma Slow on porvoolainen jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä joogaterapeutti. Emman joogapolku on jatkunut yli 20 vuotta. Emma on kouluttanut joogaopettajia vuodesta 2014 ja joogaterapeutteja vuodesta 2020. Kouluttamisessa ja joogakursseilla hän painottaa toiminnallista anatomiaa ja fysiologiaa. Emmalla on taustalla fysioterapian opinnot. Opetuksessa Emman kiinnostus on suuntautunut erityisesti joogan terapeuttiseen soveltamiseen. Emma on osa Samatvan opettajatiimiä.

Kustannukset

95€ / osallistuja, maksu vain verkkomaksuna

Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tutustumispäivä Joogaopettajakoulutukseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen kesäyliopisto
Visamäentie 35 A
13100 Hämeenlinna

Hämeen kesäyliopistossa opiskellaan ympäri vuoden

Järjestämme laadukasta ja ajankohtaista aikuiskoulutusta, johon voi osallistua elämän eri vaiheissa. Meillä opiskelee kaiken ikäisiä eikä koulutuksiimme lähtökohtaisesti ole pohjakoulutusvaatimuksia. Jatkuvasti päivittyvästä koulutustarjonnastamme löydät muun muassa avoimia yliopisto-opintoja sekä eri alojen ammatillisia täydennyskoulutuksia. Lisäksi tarjolla on monipuolisesti erilaisia harrastekursseja. Hämeen kesäyliopisto toimii pääsääntöisesti...

Lue lisää kouluttajasta Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu