🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

TRE®-stressinpurkuliikkeet – etäoppimisen kesäkurssi

Hinta
65 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Kurssi on käynnissä koko kesän ajan katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Hinta
65 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
Kurssi on käynnissä koko kesän ajan katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

TRE®-stressinpurkuliikkeet – etäoppimisen kesäkurssi

TRE-menetelmä on luonnollinen, nopeasti vaikuttava kehollinen palautumismenetelmä stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen. Se perustuu kehon luontaiseen kykyyn palautua ylikuormitustiloista lihasvärinällä ja tärinällä. Palautumisrefleksi aktivoituu harjoituksessa lonkankoukistajista ja hakeutuu harjoittelutoistojen myötä kehon eri kireyksiin. Elimistö purkaa kuormitusta lihaksistosta ja lihaskalvoista sekä palauttaa hermostoa ja aivoja normaalitilaansa.

Sisältö

Kurssin sisältö koostuu TRE-kurssin aineistosta, ohjatuista videoista ja äänitteistä. Pääset harjoittelemaan ajasta ja paikasta riippumatta, mistä päin maailmaa vain, omaa aikatauluasi noudattaen.

 • Kurssi on tarkoitettu TRE-stressinpurkuliikkeiden oppimiseksi ja itsenäisen TRE-harjoittelun aloittamiseksi. Kurssi ei sisällä yhdessä muiden kanssa tehtäviä harjoituksia, vaan voit edetä oman aikataulusi mukaan, harjoitukset on kuvattu opetusvideoille.
 • Kurssi koostuu johdannosta, kolmesta kahden oppitunnin pituisesta jaksosta sekä oheisaineistosta. Kuhunkin kolmeen oppituntijaksoon sisältyy käytännön TRE-harjoitus. Kurssin opiskeluun suunniteltu aika on 10 päivää, mutta voit käydä sen läpi nopeasti (esimerkiksi kertaajat) tai hitaasti (jos on tarve pitää taukoa harjoitusten välissä).
 • Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä opettajaan. Kurssin ei ole tarkoitus korvata lähikurssia, jossa TRE-ohjaaja on koko kurssin ajan paikan päällä ohjaamassa.
 • TRE- harjoitteluosioissa tehdään kevyt lämmittelyliikesarja ja ollaan kehollisesti asennoissa, jotka edellyttävät terveydentilaa, joka sallii kevyen liikunnan harrastamisen. Kurssiaineistosta löydät ehdotuksia soveltaa liikkeitä, jos jokin liike ei kehollesi sovi.
 • TRE-harjoittelu on itsehoitomenetelmä stressin ja jännittyneisyyden purkamiseen. Itsesäätely TRE-harjoittelua oppiessa on keskeisessä roolissa. Kehon purkaessa jännitteitä joillakin myös tunteet voivat aktivoitua. On tärkeää, että tunnet olosi kurssin ajan ja sen jälkeisessäkin harjoittelussasi juurtuneeksi ja olosi vakaaksi ja turvalliseksi.
 • Kurssille osallistuminen ei anna valmiuksia tai oikeuksia opettaa tai ohjata TRE-menetelmää kenellekään muulle.

  Ilmoittaudu-painike vie kotisivuillemme, josta löydät lisätietoa koulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – etäoppimisen kesäkurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kurssi on käynnissä koko kesän ajan

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.8.2024

Kohderyhmä

Kurssi sopii henkilökohtaiseen palautumiseen ja hyvinvointiin sekä yleiseen työ- ja toimintakyvyn ylläpitoon, esim.:
• Pitkittyneen stressin kuormittamat
• Hyvät jännittäjät
• Yliherkkyydestä kärsivät
• Istumatyön tekijät tai kun työasennot ovat staattisia
• Lihaskireyksiä, jäykkyyttä, joustamattomuutta ja kipua kokevat
• Kun liikunta on vähäistä tai rajoittunutta
• Aktiivisesti liikkuvat, aktiivi- ja kilpaurheilijat
• Vammoista toipumisen jälkeinen kehonhuolto
• Fyysisen työn tekijät
• Kun työ on henkisesti kuormittavaa
• Elämänvaiheen tai -tilanteiden rasittamat
• Ihmissuhdetyötä tekevät

TRE-harjoittelu ei sovi jos:
• on vakavasti sairas tai sairastaa epilepsiaa tai elimistö on toipumassa vakavasta sairaudesta tai leikkauksesta
• kyky itsesäätelyyn on rajoittunut, esim. skitsofrenia, psykoosit, vakavat mielenterveyden sairaudet. Kyky itsenäiseen harjoitteluun voi olla rajoittunut vakavan traumataustan, voimakkaan ahdistuneisuuden ja vaikean masennuksen oireissa.

TRE-harjoittelussa on hyvä pitää taukoa myös raskauden aikana ja vammojen ja sairauksien toipumisajan. Tarvittaessa varmista TRE-harjoittelun sopivuus hoitavalta lääkäriltäsi.

Aikataulu

Kurssin ajankohta: 21.5.-31.8.2024 (jatkuva ilmoittautuminen kesän ajan)

Normaalisti etäkurssin opinto-oikeus on voimassa ilmoittautumiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun, mutta KESÄPOIKKEUKSENA KURSSI ON AVOINNA KAIKILLE SYYSKUUN LOPPUUN ASTI.

Koulutuspaikka

Kurssi on etäoppimisen kurssi, jonka voi tehdä oman aikataulun mukaan nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. Kouluttajaan on mahdollista olla yhteydessä kurssin aikana.

Kouluttaja

Satu Pusa, Certified & Advanced TRE Provider, stressinpurkukouluttaja, psyykkinen valmentaja

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Kustannukset

65 €, sisältäen TRE-etäoppimisen kurssin kirjallisen, videoidun ja äänitetyn materiaalin opiskeluoikeuden sekä tarvittaessa opettajan kurssinaikaisen etätuen harjoittelun lisäohjeistamiseksi.
Huom. Kurssin aineisto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi, eikä aineistoa tai osia siitä saa luovuttaa eteenpäin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – etäoppimisen kesäkurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Niemenkatu 73
15140 Lahti

Polkuja kohti merkityksellistä elämää

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa opintoja, jotka tuovat arkeen uuden kipinän. Me suhtaudumme tietoon ja sen soveltamismahdollisuuksiin uteliaisuudella, ja haluamme herättää saman tiedonjanon kaikissa opiske­lijoissamme. Inspiraatio kohti uutta voi lähteä liikkeelle yksittäisestä koulutuksesta ja kasvaa koko elämän suunnan muuttavaksi urapoluksi. Tervetuloa oppimaan...

Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu