Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu - vaiheet käytännössä

PTCServices Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus

Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu - vaiheet käytännössä

Julkisten hankintojen jatkokurssi | PTCServices Oy

Syvennä tietojasi julkisista hankinnoista

Syvennä osaamistasi julkisten hankintojen kilpailutusprosessista! Tällä kurssilla keskitymme tarjoajien arviointiin ja tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistamiseen. Miten nämä vaiheet tehdään käytännössä?

Koulutuspäivän teemat

Päivän ensimmäisenä teemana käsitellään tarjoajien valintaa: Miten tarjoajien valinta käytännössä toteutetaan? Miten määritellään rajoitetussa ja neuvottelumenettelyissä vertailuun perusteet, joilla saadaan mukaan vain hyviä tarjoajia? Entä miten ehdokkaiden osaamista kannattaa arvioida: tehdäänkö arviointi ESPD-lomakkeen perusteella vai pyydetäänkö tarjoajilta tarkemmat selvitykset? Seuraavaksi perehdytään siihen, miten ryhmittymään ja alihankkijaan liittyvät tiedot tulee pyytää ilmoittamaan tarjouksessa ja osallistumishakemuksessa.

Päivän toinen aihe on tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Mitä erilaisia variaatioita ja tilanteita prosessissa voi tulla ratkaistavaksi tarjousten puutteiden vuoksi? Mikä on oikea tapa edetä virheiden tarkastuksessa ja täsmennyksessä? Tässä osiossa käsitellään syvällisesti erilaisia skenaarioita tarjouspyynnön ja tarjousten täsmentämisestä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa käydään paljon käytännön esimerkkejä läpi sekä tuoretta oikeuskäytäntöä. Päivä ei ole pelkkää luennointia, vaan sisältää myös harjoitustehtäviä, joissa pääset heti soveltamaan oppimaasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu - vaiheet käytännössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu henkilöille,jotka hallitsevat hankintaprosessin perusteet(esim. Julkisten hankintojen peruskurssi on jo käyty) ja haluavat syventää osaamistaan. Asiat käsitellään enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on silti hyödyllinen myös tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajan näkökulmasta.

Koulutuspaikka

Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9
00100 Helsinki

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntijat Jesse Hakkarainen (HTK) ja/tai Merja Kortesuo (VT)

Kustannukset

Kurssin hinta on 520 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu - vaiheet käytännössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy - hankintakoulutukset

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 9 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Pidin koulutuksessa erityisesti vertailuperusteista, esimerkeistä ja tehtävistä.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Esimerkkejä tuli päivän lopuksi aika paljon. Voisiko esimerkin käydä läpi aina jokaisen osion jälkeen?
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu - vaiheet käytännössä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: