Mobility – kehonhuolto

Spartan Academy, paikassa Kerava (+1 sijaintia)
Kesto
8 tuntia
Hinta
153,23 EUR + alv 24 % (yht. 190,01 EUR)
Seuraava toteutus
27 huhtikuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
8 tuntia
Hinta
153,23 EUR + alv 24 % (yht. 190,01 EUR)
Seuraava toteutus
27 huhtikuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 153,23 EUR + alv 24 % / osallistuja

Mobility – kehonhuolto

 Mobility – kehonhuolto

Palautuminen harjoittelusta, ja kehittyminen tavoitteiden saavuttamiseksi, edellyttää erityishuomiota kehonhuollossa. Spartan kehonhuollon ohjaajakoulutus antaa sinulle vahvan käytännön osaamisen ja teoreettisen ymmärryksen niistä osa-alueista, joilla kehosta voidaan tehdä paitsi toimiva, mutta myös treenin aiheuttamaa kuormitusta paremmin kestävä.

Koulutuksen aikana käsittellään kehonhuoltoon ja palautumiseen liittyviä asioita kattavasti viimeaikaiseen tutkittuun tietoon pohjautuen. Käytännön harjoitteiden avulla saat omakohtaisen tuntuman siihen, mitä, miten ja miksi kehonhuoltoon liittyviä asioita tehdään.

Kehonhuollon / Mobilityohjaajan koulutus jakautuu nyt kahteen kokonaisuuteen. Liikkuva keho ja Hyvinvoiva keho antavat omina kokonaisuuksinaan nyt entistä tarkoituksenmukaisemman koulutuksen kehonhuollosta kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

Liikkuva keho -koulutus

Koulutuspäivän aikana saat paljon käytännön oppia liikkuvuusharjoitteluun. Päivä painottuu käytännön harjoitteluun.

Koulutuspäivä sisältää mm. seuraavat (mutta ei rajoitu pelkästään näihin):

 • Nivelpyöritykset liikkuvuusharjoittelun perustana.
 • Nivelpyörityksien progressiivinen harjoittelu.
 • Aktiivisen liikeradan parantaminen, nivelterveyden ja voiman näkökulmasta.
 • Hengityksen merkitys liikkuvuusharjoittelussa.
 • Mobility flow -harjoittelun opettaminen.
 • Liikekontrolliharjoitteet.
 • Hermomobilisaatiotekniikat.

Hyvinvoiva keho -koulutus

Hyvä liikkuvuus vaatii aina myös riittävää voimaa ja liikekontrollia niveltä stabiloivilta rakenteilta. Pelkkä hyvä liikerata ei riitä, vaan tarvitaan myös kontrollia ja hallintaa. Hallitsematon liike altistaa vammoille ja kipeytymisille.

Hyvinvoiva keho sisältää toiminnallisia, nivelliikkuvuutta parantavia harjoitteita erilaisia salin pienvälineitä hyödyntäen. Opit käyttämään mm vastuskuminauhoja, rullaa, seinää, renkaita, erilaisia palloja ja keppiä monipuolisesti ja tehokkaasti.

Harjoitteilla opit testaamaan yksilöllisiä eroja liikkuvuudessa ja liikehallinnassa, ja skaalaamaan harjoitteista helpommat ja vaikeammat versiot:

 • hartiarengas ja olkapää
 • rintaranka ja lantio
 • lonkka, polvi ja nilkka

Lisäksi teemme liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa yhdistävän koko kehon kiertoharjoituksen, jossa päivän aikana opitut harjoitteet linkittyvät yhteen tehokkaaksi treeniksi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

27 huhtikuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Espoo

27 huhtikuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Kerava

Aikataulu

Hyvinvoiva keho -koulutus Espoossa 27.4.2024 klo 9-17

Liikkuva keho -koulutus Keravalla 27.4.2024 klo 9-17

Kouluttaja

Naprapaatti Petri Halonen on kehonhuollon ja fyysisen valmennuksen ammattilainen. Hän hoitaa päivittäin asiakkaita, joiden haasteet liittyvät nivelalueiden, selkärangan tai pehmytkudosten ongelmiin.

Petri on kouluttanut satoja ohjaajia kehon hyvinvoinnin ymmärtämisessä. Hän on useiden MM ja SM tasolla urheilevien fysiikkavalmentaja, mutta myös tavallisten liikkujien kehonhuollon asiantuntija. Petrin historiasta löytyy myös Suomen alppimaajoukkueen fysiikkavalmennusta ja kansainvälistä kokemusta urheilijoiden liikkuvuusvalmennuksesta.

Fysioterapeutti Satu Salo on terveyskeskus- ja sairaalatyössä kouliintunut henkilökohtainen valmentaja. Satu on erikoistunut siihen, miten vammat, sairaudet ja ikä vaikuttavat harjoitteluun, ja miten harjoitteita sovelletaan terveydellisissä haasteissa.

Satu painottaa valmennuksissaan hyvää liikehallintaa ja tiedostavaa keskittymistä harjoitteluun. Turvallisuus ja vammariskien minimointi luovat pohjan nousujohteisuudelle ja tavoitteellisuudelle.

Kustannukset

190 € (sis. alv 24 %) per yksi koulutus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mobility – kehonhuolto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Spartan Academy
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku

Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Academyn osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viedään myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat Spartan Academyn keihään kärkiä. Spartan Academyn tehtävä on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Olemme ainoa...

Lue lisää kouluttajasta Spartan Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu