Markus Mustelin

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Markus Mustelin

Markus Mustelin

Two Rowing Finns – Lihasvoimalla yli Atlantin seitsemässä viikossa

Markus on purjehtinut maailman ympäri ja soutanut yli Atlantin. Hän on kestävyysurheilija, seikkailija ja yritysjohtaja joka perustaa puheenvuoroaan omakohtaisiin tarinoihin ekstreme-projektien kokemuksista linkittäen ne puhuttelemaan myös organisaatioiden työntekijöitä ja johtajia heidän omissa tilanteissaan.

22.1.2022 Markus Mustelin ja Jolle Blässar saapuivat oman sarjansa voittajina maaliin Karibian Antigua-saarelle. Kaksikko oli juuri soutanut Atlantin yli ja takana oli 41 vuorokautta kestänyt Talisker Whisky Atlantic Challenge soutukilpailu. Kisan valmistautumiseen kului peräti kaksi vuotta. Markus totesi että suorituksen toteuttamiseksi sai käyttää kaikkea kertynyttä osaamista ja kokemusta parinkymmenen vuoden ajalta sekä yritysten johtotehtävistä että pitkäjänteisyyttä vaativista haastavista vapaa-ajan harrastuksista. Markuksella on kokemusta projektijohtamisesta, varainhankinnasta, viestinnästä ja markkinoinnista, rahoituksesta, tiimin rakentamisesta ja motivaatiosta sekä urheilusponsoroinnista ja paljon muusta.

Vuosina 1984-1994 yliopisto-opiskelut ja kolme purjehduskilpailua maapallon ympäri veivät Markuksen maailmalle. Palattuaan Suomeen hän ryhtyi yrittäjäksi ennen kuin vakiintui johtotehtäviin Delicard Oyssä. Yritys myytiin 2005 ranskalaiselle pörssiyhtiölle Edenredille ja Markuksesta tuli yrityksen toimitusjohtaja, rooli jossa toimi vuoteen 2016. Näinä vuosina yritys kävi merkittävän kehityksen läpi ja Edenred oli vuonna 2016 markkinajohtaja henkilöstöetuuksien (Lounari ja Virike) liikkeellelaskijana ja noin 60 ammattilaisten työnantaja. Vuosina 2017 – 2020 Markus toimi startupyritys Oceanvolt Oy:n toimitusjohtajana. Ammatti-uransa ohella Markus on kokenut ekstreme-urheilija ja seikkailija. Maailmanympäripurjehduskisojen lisäksi hän on osallistunut moneen retkikuntaan mm. Huippuvuorilla, Kilimanjarolla, Himalayalla ja Grönlannissa. Markus on osallistunut useaan maratoniin, Lapponia-hiihtoon ja ennen kaikkea Sulkavan soutuihin viimeisen kahdenkymmenenviiden vuoden aikana.

Puhujana Markus kertoo atlantinsoudustaan ja vaikuttaa yleisöön kevyellä tyylillään ja humoristisella myönteisellä viestillä. Hän kehottaa myös yksilöitä testaamaan omia rajojaan sekä tunnistamaan omia pelkojaan ja esteitä sekä löytämään motivaation päästäkseen niiden yli. Tavoite on tuoda yleisölle inspiraatiota, can do asennetta, motivaatiota sekä uskoa siihen, että mahdoton voi muuttua mahdolliseksi. Markus on saanut erinomaista palautetta kyvystään inspiroida yleisöä. Markus pitää puheenvuorot suomen-, ruotsin- tai englanninkielellä.

**Puheenvuoroissa käsiteltäviä aiheita mm.**

• Jaksaminen – Miten ylläpitää energiatasoa, motivaatiota, suuntaa ja sisua

• Yhteistyö – Miten luottamus, ystävyys ja yhteistyö vaikuttavat menestykseen

• Isot projektit – Miten asettaa tavoitteita, pitää fokusta ja ylläpitää motivaatiota

• Risky Business! – Soutu yli Atlantin; Miten hallinnoida riskit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markus Mustelin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.