Niko Visuri

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Niko Visuri

Niko Visuri

Mr. Body Language ® Kehonkielen ja myynnin asiantuntija

Mr. Body Language®️ Niko Visurin vauhdikas kehonkielen esitys on asiaa esitettynä pilke silmäkulmassa, livenä tai etänä/webinaareissa.

Niko avaa osallistujien silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään kehonkieltä parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

Niko perehdyttää kehonkielen maailmaan hauskalla tavalla, esimerkeillä ja kuulijoita aktivoiden. Esitykset antavat osallistujille uusia valmiuksia hyödyntää, havaita sekä tulkita sanatonta viestintää, ja käyttää välittömästi uusia taitoja hyödyksi oman kanssakäymisen, työn, myyntityön, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan sekä työssä hyvinvoinnin edistämiseksi. Aihe herättää keskustelua ja innostaa osallistujat kokeilemaan uusia taitoja.

Niko Visurilla on yli 25 vuoden kokemus kehonkielen kouluttajana ja esiintyjänä sekä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten valmentajana ja valtakunnallisten myyntiorganisaatioiden rakentajana ja johtajana. Niko Visuri on kansainvälisesti kokenut ja suosittu puhuja ja esiintyjä, yli 1500 yritystapahtumassa ja 15 eri maassa. Hän esiintyy sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Satojen miljoonien eurojen myyntibudjeteista vastanneena Niko tuntee yrityselämän ja myynnin haasteet ja osaa tuoda valmennuksiin ja esiintymisiin asiakkaan tarpeiden mukaisia elementtejä, oli kyseessä myyntikokous tai valmennus, keynote puheenvuoro seminaaripäivän aluksi tai lopuksi, asiakastapahtuma, TYHY päivä, illanvietto, pikkujoulut tai stand up esitys kehonkielestä.

Palautetta Nikon esiintymisestä:

/*/Kuolen nauruun, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!/*/

/*/Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!/*/

/*/Nauroin kotona ääneen, tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä, että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!/*/

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Niko Visuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu