Sampo Kaulanen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sampo Kaulanen

Sampo Kaulanen

Yrittäjyys, SOMEn hyödyntäminen ja rohkeus toimia toisin

Sampo Kaulanen on tositv-ohjelmista ja sosiaalisesta mediastakin tunnettu kauppias, joka pyörittää Äkäslompolossa Suomen suurinta K-Marketia. K-Market, joka tunnetaan myös Jounin kauppana, on perheyritys, jonka Sampon isoisä perusti vuonna 1950.

Kauppiaaksi Sampo on päätynyt monen mutkan kautta. Ylläkseltä hän muutti vuodeksi Rovaniemelle, jonka jälkeen hän muutti Kotkaan. Kotkassa Sampo suoritti merkonomin tutkinnon. Tämän jälkeen Sampo muutti Lahteen ja työskenteli hetken ongelmajätelaitoksella. Sitten hän sai ajatuksen kouluttautua kokiksi. Sampo pääsi opiskelemaan Turkuun, mutta ei kokenut sitä omakseen. Muutaman etelässä vietetyn vuoden jälkeen, vuonna 2005, hän muuttikin lopulta takaisin Lappiin.

Sampo nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna osallistuttuaan vuonna 2010 Suomen Diili –ohjelmaan. Lisäksi hänen kauppiaan toimiaan on voinut seurata Ylläs – Huipulla tuulee –ohjelmassa. Tammikuussa 2014 Sampo valittiin yleisöäänestyksessä Kultainen Venla -kilpailun finaaliin ehdolle parhaan esiintyjän Venlan saajaksi. Vuoden 2014 Some Awards –gaalassa Jounin kauppa valittiin sosiaalisen median suomalaisista ilmiöistä ja vaikuttajista parhaaksi. Lisäksi Jounin kauppa palkittiin myös vuoden someyllättäjänä.

Sampon aiheita ovat esimerkiksi:

- Yrittäjyys/Yrittäjän tarina

- Kouluttautumattomuus ei ole menestyksen/etenemisen este

- Markkinointi oman persoonan kautta

- Uskalla tehdä asioita toisin kuin normaalisti on totuttu tekemään

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sampo Kaulanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu