🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Maatilan talouskoulutukset

Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Seuraava toteutus
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maatilan talouskoulutukset

Maatilan taloutta verkossa / Suomen Yrittäjäopisto

Tarjoamme monipuolista koulutusta maatilan talouden hallintaan, suunnitteluun, seurantaan ja analysointiin.

Talouden kursseilla erityinen tavoite on maatilan talouden ymmärtämisen ja sisäistämisen varmistaminen.
Talouskoulutuksissa keskitytään maatilayrityksen tärkeimpiin talouden asioihin, tunnuslukuihin ja laskelmiin, yksinkertaisesti ja konkreettisten esimerkkien avulla. Saat perustiedot maatilalla pyörivistä laskelmista aina verolomakkeen tulkinnasta laajoihin maksuvalmius- ja kannattavuuslaskelmiin saakka.

Opit analysoimaan maatilan laskelmia ja näet, miten luvut kehittyvät. Koulutukset antavat sinulle eväitä tutkia maatilan taloutta ja keskustella entistä syvällisemmin tilan menestymisestä ja tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksemme toteutetaan verkossa sinulle suunnitellun henkilökohtaisen aikataulun mukaisesti. Lähes kaikkiin kursseihin liittyy vuorovaikutteisia webinaareja, joihin voit osallistua. Kurssit sisältävät oman osaamisen ja/tai maatilan kehittämiseen liittyviä tehtäviä, joihin sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta kyseisen aiheen kouluttajalta. Osan koulutukseen liittyvistä kursseista voit suorittaa omassa tahdissasi.

Jokaisella opiskelijalla on oma ohjaaja, joka kulkee vierelläsi koko koulutuksen ajan. Koulutuksen alussa ohjaaja käy kanssasi keskustelun omista tarpeistasi, joiden perusteella suunnittelette yhdessä sinulle sopivan tutkinnon tai sen osan. Sen jälkeen ohjaajasi laatii yhdessä kanssasi sinulle sopivan koulutusaikataulun, joka rakentuu valitsemistasi aiheista ja niiden sisältämistä vuorovaikutteisista webinaareista.  Ohjaajasi on sinuun säännöllisesti yhteydessä ja seuraa opinnoissa edistymistäsi ja antaa tarvittaessa tukea niihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan talouskoulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: Jatkuva haku

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu niin maatilayrittäjille kuin maatalouden sidosryhmille, jotka haluavat varmuutta omaan tekemiseensä maatilayrityksen talousasioiden osalta.

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 250€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan talouskoulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu