Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kirjanpidon perusteet -verkkokurssi

Taitotalo
Yhteenveto
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
   
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Kirjanpidon perusteet -verkkokurssi

Uusille ilmoittautuneille verkkokurssi käynnistyy kesäkauden jälkeen elokuussa. Ilmoittautua voit myös kesä-heinäkuun aikana. 

Suoritettuasi kurssin ymmärrät kirjanpidon merkityksen yrityksen taloushallinnossa, perustermit sekä kirjaustekniikan arvonlisäverottomien ja arvonlisäverollisten kirjausten osalta. Opit ymmärtämään tiliryhmät sekä tuloslaskelman ja taseen sisällöt. Ymmärrät arvonlisäverojärjestelmän sekä arvonlisäveron kirjanpidossa. Tutustut kirjanpito-ohjelman hyödyntämiseen kirjanpidon tekemisessä sekä saat käsityksen kirjanpidossa tuotettavista raporteista.

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena 4 viikon aikana. Kurssin teoriaosuus kestää noin 1,5 tuntia. Kurssi sisältää lisäksi runsaasti harjoitustehtäviä sekä ratkaisut niihin. Kurssin voi tehdä kerralla tai useammassa osassa. Kurssin voi myös käydä halutessaan läpi useampaan kertaan.

Ohjelmassa

 • Kirjanpidon tehtävät
 • Kirjanpidon säätely
 • Kirjanpitovelvollisuus
 • Peruskäsitteet
 • Haastatteluita tilitoimistossa
 • Tiliryhmät ja kirjaussäännöt
 • Tuloslaskelman ja taseen sisältö
 • Arvonlisäverojärjestelmä ja alv kirjanpidossa
 • Tositteet
 • Kirjanpito-ohjelman hyödyntäminen
 • Kirjanpidon raportit

Koulutuksesta hyötyvät

Kurssi soveltuu niille, jotka haluavat oppia kirjanpidon perusasioita ja ymmärtämään tuloslaskelman ja taseen sisältöä. Kurssi sopii osaksi myös muita opintoja. Kurssi soveltuu esimerkiksi taloushallinnon työtehtäviin aikoville sekä yrittäjille. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista kirjanpidosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpidon perusteet -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: