Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palkkahallinnon koulutus (706837)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 7 kuukautta
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Palkkahallinnon koulutus (706837)

Käytännönläheinen työvoimakoulutus vahvistaa ammattitaitoasi palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä siten, että työllistyminen esimerkiksi palkkahallinnon avustaviin tehtäviin tai palkanlaskijaksi on mahdollista.

Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt palkkahallinnon tehtäviin esimerkiksi palkanlaskijaksi.

Käytännönläheinen koulutus vahvistaa ammattitaitoasi palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä siten, että työllistyminen esimerkiksi palkkahallinnon avustaviin tehtäviin tai palkanlaskijaksi on mahdollista. Koulutuksen aikana perehdyt muun muassa työlainsäädäntöön ja näiden perusteella maksettaviin palkkoihin ja korvauksiin, palkan eri lisiin, luontoisetuihin, tietojen ilmoittamiseen tulorekisteriin sekä palkkakirjanpitoon.

Koulutuksen sisältö

Koulutus rakentuu henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteidesi ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jota päivitetään koulutuksen aikana.

Tutkintokoulutus

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa lähtötasostasi ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta (merkonomi) tai liiketoiminnan ammattitutkinnosta, taloushallinnon osaamisalalta. Suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana koulutuksen aloituskeskusteluissa. Mahdollisia tutkinnon osia ovat muun muassa palkanlaskenta, henkilöstön tukipalvelut, asiakkuuksien hoitaminen, palvelumuotoilu, projektissa toimiminen, yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen.

Opiskelijaksi soveltuvat

Sinun tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Sinulta edellytetään kiinnostusta palkkahallinnon tehtäviin sekä oman osaamisen kehittämiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, täsmällinen, sinulla on aikataulupaineiden sietokykyä ja hallitset tietotekniikan perustaidot. Voit olla alalla aiemmin työskennellyt ja/tai alaa aiemmin opiskellut tai alalle tulija, jolla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).


Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus sinulle sekä kartoitetaan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.
Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan hankkimassasi harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana. Tietopuolinen koulutus Taitotalossa (mm. palkkahallintoa Netvisor-ohjelmistolla) 09-10/2022 ja työssä oppiminen 10/2022-03/2023. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä. Koulutukseen sisältyy viikon mittainen lomajakso työssäoppimisjakson aikana (19.12.-26.12.2022).

Ryhmän koko on 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka
Taitotalo, Valimotie 8 Helsinki, 00381 Helsinki.

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 20.7.2022. Koulutukseen hakeudutaan TE-toimiston sivuilta www.te-palvelut.fi löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella. Koulutuksen uranumero on 706837. Täytä lomake huolellisesti ja perustele hakemuksesi. Hakemusten perusteella tehdään esivalinta ja osa hakijoista kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka järjestetään viikoilla 32-33 (8.-15.8.2022). Haastattelut järjestetään Teamsilla ja kouluttaja kutsuu haastatteluihin sähköpostilla. Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään esivalinnan ja haastattelujen perusteella.

Haku päättyy 20.7.2022. Koulutuksen numero on 706837.

Opiskelijamaksu

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Valintojen seuraaminen

Valintojen etenemistä voit seurata koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi -> sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Lisätietoja
Maria Vaparanta, vastuukouluttaja
maria.vaparanta@taitotalo.fi

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkkahallinnon koulutus (706837), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkkahallinnon koulutus (706837)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkkahallinnon koulutus (706837) täytä seuraavat tiedot: