Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Haluatko parantaa tehtaan tuottavuutta käyttäjäkunnossapidolla? Käyttäjäkunnossapidossa tuotantohenkilöstö suorittaa käyttämilleen koneille säännöllisiä huoltoja ja kunnonvalvontaa. Orastavat viat voidaan havaita riittävän ajoissa ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia tuotannossa.

Käyttäjäkunnossapito on teollisuuden megatrendi!

Käyttäjäkunnossapito voidaan kytkeä myös osaksi yrityksen kunnossapito-ohjelmistoa, jolloin toimien toteutumista voidaan seurata, edelleen kehittää ja tehostaa.

Käyttäjäkunnossapidon käynnistäminen paitsi toteuttaa ennakoivaa kunnossapitoa, myös edistää tuotannon ja kunnossapidon välistä kommunikaatiota ja yhteistyötä.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus

Taitotalo tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttäjäkunnossapitotoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen koulutuksen ja asiaan perehdyttämisen kautta. Taitotalolla on useita referenssejä, joissa teollisuuden käyttäjäkunnossapidon toimintamalli on käynnistetty yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus suoritetaan osatutkintotavoitteisena oppisopimuskoulutuksena. Osatutkintokoulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisten osaamistarpeidesi mukaisesti. Kestoon vaikuttavat nykyinen ammattitaitosi, valmiutesi ja mahdollisuutesi osaamisen kehittämiseen sekä tutkinnon osien suorittamiseen tarvittava osaaminen.

Tyypillisesti osatutkinnon suorittaminen, siihen liittyvä koulutus sekä työssäoppiminen kestävät oppisopimuskoulutuksena noin vuoden.

Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutukseen sisältyy suunniteltua ja ohjattua työssäoppimista, verkko-opintoja sekä lähikoulutuspäiviä. Lähikoulutuspäivät voidaan järjestää joko tehtaalla tai oppilaitoksemme harjoitustiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan tarpeisiinne paras ja kustannustehokkain toteutusmalli ja käyttäjäkunnossapidon ratkaisu. 

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Riku Silván.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teollisuuden käyttäjäkunnossapitokoulutus täytä seuraavat tiedot: