Toimitilahuoltaja, omaehtoinen koulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria, paikassa Kerava
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimitilahuoltaja, omaehtoinen koulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa työkohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä, esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, hotellissa tai toimistossa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja, omaehtoinen koulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille  työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus sopii myös alan vaihtajille.

Koulutukseen valittavalta odotetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä fyysiseen, itsenäiseen ja täsmälliseen työskentelyyn sekä riittävää suomen kielen taitoa.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja, omaehtoinen koulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu