Koulutus
Ei arviointeja

Tilinpäätöksen laatiminen -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 200 EUR)
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tilinpäätöksen laatiminen -verkkokurssi

Taitotalo
Tilinpäätöksen laatiminen -verkkokurssin suorittamisen jälkeen ymmärrät tilinpäätöksen laadinnan periaatteet. Kurssilla käsitellään kirjanpitolain vaatimuksia tilinpäätöksen laatimiseen liittyen sekä arvostus- ja jaksotusratkaisuja. Kurssi kaikille, jotka haluavat ymmärtää tilinpäätöksen laatimiseen liittyviä perusasioita syvemmin.

Suoritettuasi kurssin ymmärrät tilinpäätöksen laadinnan periaatteet. Kurssilla käsitellään kirjanpitolain vaatimuksia tilinpäätöksen laatimiseen liittyen sekä arvostus- ja jaksotusratkaisuja. Kurssilla käydään läpi tilinpäätösasiakirjojen sisältöä, tilinpäätöksen ja verotuksen yhteyttä sekä tilinpäätöksen suunnittelun ja tilintarkastuksen merkitystä.

Kurssi toteutetaan verkkototeutuksena, itsenäisenä opiskeluna 4 viikon aikana. Kurssin kesto on noin 1,5 tuntia. Kurssin voit kuunnella kerralla tai osissa. Kunkin jakson lopussa on harjoitustehtävä, jolla voit testata ja syventää osaamistasi. Saat halutessasi kurssista osallistumistodistuksen. 

Koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään muutaman arkipäivän sisällä lasku. Kun lasku näkyy meillä maksettuna, saat tunnukset sähköiseen oppimisympäristöön.

Ohjelmassa

  • Tilinpäätöksen laatiminen – verkkokurssin esittely
  • Tilinpäätöksen laadintaperiaatteet
  • Tilinpäätösasiakirjat
  • Oma pääoma ja voitonjako
  • Tilinpäätös ja verotus
  • Tilinpäätössuunnittelu ja tilintarkastus
  • Kirjallisuusvinkit

Koulutuksesta hyötyvät

Kurssi soveltuu kirjanpidon parissa työskenteleville sekä mm. yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää tilinpäätöksen laatimiseen liittyviä perusasioita syvemmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilinpäätöksen laatiminen -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilinpäätöksen laatiminen -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu