Ultraäänitarkastus 1 - ilmailuala

Taitotalo
Yhteenveto
5 päivää
1 890 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 890 EUR)
24.4.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Ultraäänitarkastus 1 - ilmailuala

Tällä ilmailualan ultraäänitarkastus 1 -kurssilla opit tuntemaan ultraäänitarkastustekniikan perusteet ja tarkastuslaitteet sekä säätämään laitteen ja tekemään sillä yksinkertaisia tarkastuksia.

Ilmailualan ultraäänitarkastuksen peruskurssi, joka täyttää NDT-henkilöstön pätevöintistandardin SFS-EN 4179 sekä EFNDT:n dokumentin ANDTBF_08 NDT Training Syllabus vaatimukset.

Koulutustunnit 1-40/80

Kurssi on tarkoitettu ilmailualan NDT-henkilöstölle, se soveltuu myös yleiskoulutuksena ilmailualan asiantuntijoille, jotka tarvitsevat ultraäänitarkastuksen tuntemusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ultraäänitarkastus 1 - ilmailuala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ultraäänitarkastus 1 - ilmailuala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ultraäänitarkastus 1 - ilmailuala täytä seuraavat tiedot: