Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto, kiinteistönvälittäjän verkkokoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
6.10.2021
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto, kiinteistönvälittäjän verkkokoulutus

Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto -koulutuspäivässä perehdyt uudiskohteiden myynnin saloihin. Saat tietoa uudiskohteista yleisesti, hankittavista asiakirjoista, kauppakirjan sisällöstä, viivästyksistä ja virheistä sekä oikeuskäytännöistä uudiskohteiden myynnissä.

Kiinteistönvälittäjän verkkokoulutuskokonaisuus perehdyttää sinut alan ydinosaamiseen. Voit osallistua yksittäisiin päiviin tai useampiin koulutuksiin. Koulutukset antavat myös valmiuksia LKV-kokeeseen.  

Kaikki koulutukset toteutetaan verkossa, eli voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Pääset osallistumaan mielekkäisiin asiakokonaisuuksiin, verkostoitumaan, keskustelemaan ja kuulemaan huipputason teoriaopetusta reaaliajassa. Tämän kokonaisuuden kouluttajina toimivat kiinteistönvälittäjä (LKV) Tuomas Kukko, varatuomari & LKV Matti Kukko ja kiinteistöoikeuteen erikoistunut asianajaja & varatuomari Anna Oksanen.

Ohjelmassa

  • uudiskohteiden myyntitoimeksiannoista yleisesti 
  • hankittavat asiakirjat (turva-asiakirjat, taloussuunnitelmat) 
  • kauppakirjan sisältö, vakuudet 
  • osakekirjojen säilytys ja luovutus 
  • viivästykset ja virheet (taloudellinen virhe, oikeudellinen virhe, asuntoa koskevissa tiedoissa virhe, virhe yhtiön kunnossapitovastuualueella, ostajan ennakkotarkistusvelvollisuus, reklamaatio)
  • virheen seuraamukset 
  • oikeuskäytäntöä ja tehtäviä 

Menestyvän kiinteistönvälittäjän verkkokoulutuskokonaisuus sisältää 13 koulutuspäivää ja 3 webinaaria kiinteistönvälittäjän ydinosaamisesta. Voit osallistua useampaan koulutuspäivään tai vain yhteen sinua eniten kiinnostavaan. Osallistumismaksu yhteen koulutuspäivään on 170 € (+ alv 24 %) ja yhteen webinaarin 60 € (+ alv 24 %). Jos osallistut kaikkiin kiinteistönvälityksen verkkokoulutuskokonaisuuden päiviin, saat kiinteistönvälittäjän lakikirjan ilmaiseksi.  

Koulutuksesta hyötyvät 

alanvaihtajat, jotka haluavat oppia uutta kiinteistönvälityksestä tai jo pitkään alalla toimineet, jotka haluavat kehittää osaamistaan. Koulutukset hyödyttävät myös niitä, jotka ovat valmistautumassa Keskuskauppakamarin LKV-kokeeseen.  

Kiinnostaako sinua tutkinnon suorittaminen kiinteistönvälityksen alalta? 

Taitotalossa järjestetään kiinteistönvälittäjän tutkintokoulutusta liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa ja liiketoiminnan ammattitutkinnossa, kiinteistönvälityksen osaamisalalla. Koulutuksiin on jatkuva haku. Koulutuksen kesto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto, kiinteistönvälittäjän verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto, kiinteistönvälittäjän verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uudiskohteiden myynti ja myyntitoimeksianto, kiinteistönvälittäjän verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: