Sujuvaa yhteistyötä -verkkokurssi

Kesto
9 tuntia
Hinta
127 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 127 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
9 tuntia
Hinta
127 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 127 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 127 EUR (arvonlisäverotonta) / osallistuja

Sujuvaa yhteistyötä -verkkokurssi

Sujuvaa yhteistyötä kurssikokonaisuus perehdyttää sinut vuorovaikutuksen ydintaitoihin, joiden avulla tavoitteellinen yhteistyö paranee.Keskeistä yhteistyössä on päästä samalle kartalle kuulijan ja yhteistyökumppanin kanssa, saada toinen ihminen muistamaan ja omaksumaan asian sekä sitoutumaan siihen.

Kurssin tavoitteena on kehittyä yhteistyön tekijänä ja helpottaa yhteistyön tekemistä kaikkien kanssa. Kurssi avaa uuden näkökulman vuorovaikutukseen ja antaa selkeitä ohjeita taitojen ja keinojen hyödyntämiseen käytännössä.

Meillä ihmisillä on suuri tarve saada toinen ihminen ymmärtämään meidän omaa viestiä. Huomaamme usein, että vaikka olemme ikään kuin tekemisissä saman asian kanssa, mutta silti toinen puhuu kuusta ja toinen maasta. Saatamme ihmetellä, miksi yhteistyö ei suju.

Tällä kurssilla saat keinoja päästä samalle kartalle eli ymmärrät, mitkä asiat vaikuttavat viestin vastaanottamiseen. Yhtenä keskeisenä tekijänä on ymmärtää paremmin toisen maailmankuvaa ja erilaisia käsityksiä totuudesta

Miten sitten saat toisen ihmisen paremmin omaksumaan viestisi ja miten helpotat sen muistamista käytännössä? Kurssilla esitellään sinulle 5-jutun kikka. Opit keinoja esittää asiasi tavalla, mikä tehostaa sen omaksumista ja muistamista. Osaat huomioida myös taustalla olevia tekijöitä, jotka vaikuttavat viestisi vastaanottamiseen.

Tuloksellinen yhteistyö edellyttää myös sen, että olemme kaikki sitoutuneet yhteiseen tehtävään, asiaan ja päämäärään. Kurssilla kerrotaan miten ja mihin ihminen sitoutuu kuuden avaintekijän avulla. Kurssilla saat uuden näkökulman oman viestisi ja ideasi esittämiseen käytännössä edistääksesi asiaan ja tehtävään sitotumista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii henkilöille, jotka työskentelevät myynnissä, projektityössä, uuden hankkeen tai muutoksen käynnistämisessä, tiimivastaaville, johtajille, lähijohtajille, esihenkilöille, kouluttajille

Aikataulu

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan yhdeksän tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

verkossa

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 127 euroa (sis ALV 24%)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sujuvaa yhteistyötä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tavastia Koulutus Oy
Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...

Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu