Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Virtuaalitodellisuus (VR) koulutuskäytössä

Tieturi
Yhteenveto
4 päivää
400 EUR + alv 24 %
29.9.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Virtuaalitodellisuus (VR) koulutuskäytössä


Koulutus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventyä virtuaalitodellisuuden hyötyihin ja käyttötapoihin yritysten erilaisissa koulutustarpeissa. Virtuaalitodellisuus tarjoaa yritysten koulutustarpeisiin esimerkiksi simuloitua harjoittelua, jolla voidaan viedä erilaiset harjoitteet seuraavalle tasolle kustannustehokkaasti ja automatisoidusti. Virtuaalitodellisuuden koulutuksia voidaan hyödyntää esimerkiksi perehdytyskoulutuksissa, vaativissa ympäristöissä ja itsenäisissä etäkoulutuksissa

Koulutus rakentuu tiiviisti käytännön esimerkkien ympärille sekä osallistujat pääsevät myös itse rakentamaan ohjatusti virtuaalitodellisuusympäristöä.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Virtuaalitodellisuus (VR) koulutuskäytössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Koulutukseen ei vaadita esitietoja.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Virtuaalitodellisuus (VR) koulutuskäytössä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: