Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy
Yhteenveto
3 päivää
580,65 EUR + alv 24 % (yht. 720,01 EUR)
24.8.2020 08.00
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus

TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus | Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Valmistaudu Turvallisuusneuvonantajakoulutukseen

Turvallisuusneuvonantajakoulutus valmentaa Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin järjestämään viralliseen, ADR-sopimusvaltioiden laajuiseen turvallisuusneuvonantajan perustutkintoon ja täydennystutkintoon. Tutkintoon saa osallistua myös ilman valmentavaa koulutusta.

Turvallisuusneuvonantajakurssilla käydään läpi keskeiset asiat Vaarallisten aineiden kuljetus tiellä 2013 -lakikoelman sisällöstä. Kurssi valmentaa turvallisuusneuvonantajan tutkintoon (lkt 1-9). Koulutuksessa perehdytään käytännönläheisesti Vaarallisten aineiden kuljetukset tiellä 2015 -lakikokoelman rakenteeseen ja kirjan käyttöön harjoitusten avulla.

Turvallisuusneuvonantajakoe

Kokeessa selvitetään, onko kokelaalla tiedot kyseistä kuljetusmuotoa koskevista säädöksistä sekä turvallisuusneuvonantajan tehtävistä.

Asetuksen 27.3.2002/274liitteessä 2 on mainittu turvallisuusneuvonantajan kokeeseen liittyvät aiheet. Lisäksi tehdään kysymyksiä turvallisuusneuvonantajan tehtävistä.(Katso asetus27.3.2002/274 liite 1). Täydennyskoe on rakenteeltaan samanlainen kuin peruskoe. Se painottuu todistuksen voimassaoloaikana muuttuneisiin määräyksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus, voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Turvallisuusneuvonantajaksi nimettävältä tulee olla kirjallinen suostumus tehtävään, ja hänellä tulee olla tuntemus yrityksen toiminnasta. Turvallisuusneuvonantajaksi voidaan nimetä yrityksen työntekijä, johtaja tai omistaja taikka yrityksen ulkopuolinen henkilö. Neuvonantajalla tulee olla tosiasialliset edellytykset hoitaa hänelle säädetyt tehtävät.

Koulutuspaikka

Jarrutie 1, Helsinki

Kustannukset

620.00€ (sis. alv). Hintaan sisältyy kahvit ja lounaat.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TNA – Turvallisuusneuvonantajakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: