Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talous- ja palkkahallinnon koulutus, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
28.2.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Talous- ja palkkahallinnon koulutus, työvoimakoulutus

Käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan ammattitaitoa talous- ja palkkahallinnon monipuolisissa työtehtävissä ja työllistyminen erilaisiin talous- tai palkkahallinnon tehtäviin esim. reskontranhoitajaksi, taloushallinnon assistentiksi, kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talous- ja palkkahallinnon koulutus, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Hakijalta edellytetään kiinnostusta talous- tai palkkahallinnon tehtävistä ja oman ammatillisen osaamisen kehittämisestä. Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, aikataulupaineiden sietokykyä ja tietotekniikan perustaitojen hallintaa. Hakija voi olla alalla joskus työskennellyt ja/tai alaa aikaisemmin opiskellut tai alalle tulija, jolla on aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä. Koulutukseen valittavalla on oltava riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito (taso B2.1 tai vastaava taso).

Koulutuksen sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen 1-3 valinnaista tutkinnon osaa liiketoiminnan perustutkinnosta, merkonomista tai liiketoiminnan ammattitutkinnosta, taloushallinnon osaamisalalta. Mahdolliset suoritettavat tutkinnon osat kartoitetaan henkilökohtaistamisprosessin aikana.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa.

Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopetus sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Harjoittelupaikka etsitään koulutuksena aikana. Tietopuolinen koulutus (mm. kirjanpitoa ja tilinpäätöstä Visma Fivaldi- ja palkkahallintoa Procountor -ohjelmistolla) maalis-heinäkuu ja työssä oppiminen elo-joulukuu. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä. Lomajakso: viikot 29 ja 30.

Ryhmän koko: n. 20 opiskelijaa.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.