🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Selkeät palvelut ja parempi tulos asiakastyössä

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Hinta
390 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
14 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 tuntia
Hinta
390 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
14 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 390 EUR + alv 24 % / osallistuja

Selkeät palvelut ja parempi tulos asiakastyössä

Eduhouse Oy

Palveluiden tuotteistus tukee tuloksellisuutta ja organisaation johtamista. Selkeät tuotekuvaukset auttavat myös myyntiä ja erityisesti asiakkaita päättämään, mikä kussakin tilanteessa on tarpeellista. Koulutuksen tavoitteena on antaa vinkkejä palvelumuotoilun työvälinein palveluiden tuotteistamiseen asiakasta kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on antaa eväitä omien palveluiden asiakaslähtöiseen tuotteistamiseen. Opimme tunnistamaan asiakastarpeita ja hyödyntämään niitä tuotteiden kehittämisessä.

Vaativuustaso:

Taso 2: Edistynyt taso – Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö:

  • Strategia palveluiden määrittäjänä
  • Tuotteistus tukemaan tuloksia
  • Systemaattinen asiakastyö

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille asiakastyössä työskenteleville ja tuote- ja palvelukokonaisuuksien tuotteistuksesta vastaaville.

Aikataulu

14.5.2024 klo 14-16

Kouluttaja

Henna Väätäinen on oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Henna on onnistumishakuisen organisaation väitöskirjatutkija. Työurallaan Henna on toiminut mm. kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja kaupungin lakimiehenä. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia. Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Hänen vahvuutenansa on kyky kuunnella, suunnitella ja johtaa muutosprosesseja hyödyntäen kouluttamista ja valmentavia metodeja. Kouluttajana Henna saa kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Selkeät palvelut ja parempi tulos asiakastyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu