International Institute for Learning Finland

International Institute for Learning Finland operates globally and offers a wide range of training, consulting, mentoring and coaching solutions as well as customizable corporate training programs to top global companies in 150 countries.

The combination of high caliber support staff, flexible learning options, and a proven curriculum, enables immediate measurable results.

IIL's core competencies include Project, Program and Portfolio Management, Business Analysis, Microsoft® Project, Lean Six Sigma, PRINCE2®, ITIL®, Agile, DevOps, Leadership and Interpersonal Skills, Corporate Consciousness and Sustainability.

Optimal Delivery Methods

IIL is constantly pushing to move forward, resulting in learning solutions that translate seamlessly into the workplace and deliver more than the original intent. IIL is always looking ahead to a prosperous future for our clients, and we utilize our Many Methods of Learning™ to deliver a high-impact, holistic and optimal learning experience.

• Traditional Classrooms
  • Virtual Classes
  • On-Demand Training
  • Blended learning
  • Collaborative learning

International Institute for Learning Finland – Innovatiivisia ja asiakaskeskeisiä oppimisratkaisuja

IIL on maailman johtava koulutuksen, konsultoinnin, valmennuksen sekä räätälöityjen oppimisratkaisujen ja -palvelujen tuottaja erityisesti projektinhallinnan kaikkien osa-alueiden osaamisen kehittämisessä.

Yrityksen ydinosaamisalueisiin kuuluvat projekti- ja ohjelmajohtaminen, projektisalkkuhallinta, Agile, Scrum, SaFe, DevOps, Business Analysis, Microsoft® Project ja Project Server, Lean Six Sigma, PRINCE2®, ITIL®, johtajuus- ja vuorovaikutustaidot, yritysvastuu sekä kestävä kehitys.

IIL tarjoaa myös ensiluokkaisia sertifiointiohjelmia. Kansainvälisesti tunnustettujen sertifikaattien saaminen osoittaa vankkaa osaamista ja tietotaitoa, todentaa osaamista ja avaa lukuisia uramahdollisuuksia.

IIL pystyy toimittamaan koulutuksia useassa eri muodossa, luokkahuone, reaaliaikainen virtuaalikoulutus, OnDemand omatahtinen virtuaali, Collaborative ja ns. Blended Learning ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Yrityksen kouluttajat ovat erittäin kokeneita ja heillä on vähintään 10 vuoden käytännön kokemus opetettavista aiheista.

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa IIL:stä ja heidän koulutuksistaan.

Akkreditoinnit

Projektinhallinta Kesto Hinta Paikka Alkaa
PMI® Authorized PMP® Exam Prep - Valmistaudu saavuttamaan globaalisti arvostettu PMP® - titteli Alkaen 2 050 EUR + alv 24 % Useita (3) Useita (3)
Project Communication Skills 2 päivää Alkaen 750 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Project Management Fundamentals 2 päivää Alkaen 995 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Project Management Office 2 päivää Alkaen 750 EUR + alv 24 % Verkossa Useita (2)
Agile
Agile and Scrum Fundamentals - Agile ja Scrum perusteet 10 tuntia Alkaen 750 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Kansainvälinen projektinhallinnan verkkokonferenssi – IPMD2021 26 tuntia Alkaen 59 EUR + alv 0 % Verkossa 4.11.2021
Scrum Master and Product Owner- Practical Workshop 12 päivää Verkossa Please contact IIL for any course requests for this topic

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta International Institute for Learning Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

International Institute for Learning Finland

Aleksanterinkatu 17

global.iil.com

Keskiarvo: 4,6

Course participant
IPM Day 2019 has been an amazing event for an exceptionally good price. I was impressed with all of the speakers, and the video presentation format is SO much better than the typical PowerPoint on a screen when we never get to see the speaker. Thank you and the contributing sponsors for providing tremendous value for the professionals in our ind...
Näytä kokonaan
Course participant
An extremely well-run online conference. I will definitely recommend it to others.
Course participant
The event was well organized, meeting the expectations of the 21st century: interactive, understandable and delivering real value.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan International Institute for Learning Finland täytä seuraavat tiedot: