Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

LCA Life Coach® -koulutus verkossa

Life Coach Academy
Yhteenveto
2 814,52 EUR + alv 24 % 2 411,29 EUR + alv 24 %
27.11.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LCA Life Coach® -koulutus verkossa

LCA Life Coach® -koulutus verkossa

Pitkään toivottu verkkokoulutuksena toteutettava LCA Life Coach® -koulutus aloittaa ensimmäisen kerran marraskuussa 2020. Ohjelma on muutoin täysin sama kuin kasvotusten tapahtuvassa teutuksessa, mutta materiaalit opiskelija tulostaa itse sähköisestä materiaalipankista ja osallistuu etäkoulutukseen tietokoneensa kautta.

LCA Life Coach®- koulutusohjelman sisältö

1. LIFE COACHAUKSEN PERUSTEET

Ensimmäisessä moduulissa käsitellään coachingin historiaa ja roolia nykyaikana, valmennuksen teoriaa, coachingin-ydintaitoja ja eettistä ohjeistusta. Tehdään yhdessä valmennusdemoja ja valmennusharjoittelua, sekä itsenäisesti että parityöskentelynä. Tämän viikonlopun aikana opitaan coaching-prosessin perusasiat: rakenne ja coaching-dialogi, sekä harjoitellaan erilaisten kartoitustyökalujen käyttöä.

2. KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

Tässä moduulissa pureudutaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin aina solutasolta mentaalivalmennukseen asti. Valokeilassa on terveellinen ravitsemus ja hyvinvoinnin biokemia, aihioiden tieteellisenä pohjana funktionaalinen lääketiede. Puhutaan myös motivoinnista, stressistä, palautumisesta, unesta sekä liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille. Tämän viikonlopun jälkeen käsitys kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusedellytyksistä selkeytyy ja opitaan myös coachaamaan asiakkaita kohti terveempiä elämäntapoja.

3. TUNTEET JA IHMISSUHTEET

Kolmantena viikonloppuna fiilistellään! Tutkitaan tunteita ja tarpeita: opetellaan tunnistamaan, nimeämään ja kuuntelemaan tunteiden viestejä. Opitaan ymmärtämään tunteita ja niiden johtamista. Tässä moduulissa opiskellaan myös ihmissuhteiden kartoittamista ja valmentamista. Erityishuomio kohdistuu parisuhteisiin ja niiden valmentamiseen uusien parisuhdevalmennus työkalujen avulla. Tunne-elämän ja ihmissuhteiden ymmärrys ja ongelmien ennaltaehkäisy on tärkeä osa tämän päivän valmentajan ammattitaitoa.

4. PERSOONALLISUUSTYYPIT JA RAKENTAVA KOMMUNIKOINTI

Tässä vaiheessa opintoja lähdetään tutkimaan persoonallisuuden ulottuvuuksia sekä rakentavaa kommunikointia. Rakentavan kommunikoinnin kivijalka on Non Violent Communication eli NVC prosessi. Opetellaan profiloimaan myös erilaisia persoonallisuustyyppejä. Tämän ymmärryksen myötä kanssakäyminen erilaisten ihmisten kanssa helpottuu ja muuttuu paremmaksi. 

5. HENKINEN HYVINVOINTI

Tämän moduulin keskiössä on henkinen hyvinvointi: mitä se on, miten sitä voi kartoittaa ja miten sitä voi kehittää. Moduulin avainsanoja ovat itsetuntemus, itsetunto, läsnäolo, tunnelukot, mielen johtaminen sekä mindfulness. Vierailevana kouluttajana toimii Deepak Chopran meditaatiokeskuksesta meditaatiokouluttajaksi valmistunut hurmaava Sampo Manninen. Sampo opettaa sekä teoreettisesti, että kokemuksellisesti meditaatiota, ja sen tieteellisesti todistettuja myönteisiä vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin.

6. TYÖHYVINVOINTI

Kuudes moduuli jatkaa aiempien viikonloppujen oppien viemistä yhä enemmän työpaikoille ja organisaatioihin. Teemana on työhyvinvointi ja kuinka Coach voi valmentaa yrityksiä kohti menestystä, hyvinvoivien ja itsestään sekä työstään tietoisesti vastuuta ottavien ihmisten avulla. Pohditaan myös johtajuutta, työyhteisötaitoja sekä harjoitellaan työhyvinvointivalmennus -työkalujen käyttöä ja työhyvinvointisuunnitelman tekemistä.

7. LUOVUUS VALMENNUKSESSA

Tämä viikonloppu on pyhitetty luovuudelle. Pohdinnassa luovuus: mitä se on, miten sitä voisi lisätä. Opitaan, miten Coach voi valmentaa ja viedä eteenpäin luovia työprosesseja. Harjoitellaan luovien valmennustekniikoiden käyttöä, jotka auttavat oivaltamaan ja löytämään ihmisen sisäistä viisautta. Luovat tekniikat ovat ihana lisä coaching-taitoihin, tämän viikonlopun aikana jokainen varmasti muistaa olevansa luova! Tässä vaiheessa aletaan myös harjoittelemaan Coaching Labeissa valmentavien keskustelujen ammattimaista läpiviemistä.

8. ESIINTYMINEN JA RYHMÄVALMENNUKSET

Tässä moduulissa opiskellaan esiintymistä ja ryhmien valmentamista. Mitä on hyvä esiintyminen valmennuksessa, kuinka suunnitella ja pitää hyviä ryhmävalmennuksia? Käydään lisäksi läpi workshop -malleja, joita voi hyödyntää ryhmävalmennuksissa, sekä suunnitellaan yhdessä eri teemaisia ryhmävalmennuksia, kaiken tähän mennessä opitun perusteella. Tähän moduuliin mennessä palautetaan myös oma kirjallinen reflektio opiskeluun kuuluvista harjoitusvalmennuksista.

9. URA JA VAURAUSVALMENNUS

Yhdeksäs moduuli vie osallistujat taloudellisen hyvinvoinnin ja ammatillisten peruskysymysten äärelle valmennuksen näkökulmasta. Pohditaan vaurautta, rahaan liittyviä uskomuksia, kartoitetaan vaurauteen liittyviä perusasioita ja opitaan valmentamaan myös talouden suunnittelun perusasioissa. Uravalmennuksessa keskitytään valmennettavalle parhaan mahdollisen urapolun luomiseen, itsetuntemuksen ja voimavarojen tiedostamisen kautta. Tämä viikonloppu sisältää myös valmennusten tuotteistamisen ja myynnin workshopit.

10. OPINNÄYTETYÖT JA VALMISTUMINEN

Viimeisessä viikonlopussa syvennetään vielä coachingin ydintaitoja, tehdään loppukoe ja annetaan näyte valmennustaidoista. Kirkastetaan omaa coaching profiilia ja tehdään suuntaviivat, miten hyödyntää kaikkea vuoden aikana opittua, niin henkilökohtaisessa elämässä kuin ammatillisesti. Koulutuksen kaikki osiot hyväksyttävästi suorittaneet saavat, iloisin juhlamuodollisuuksin, LCA Life Coach®  -todistukset ja oikeuden käyttää LCA Life Coach® -titteliä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ihmissuhdetyön ammattilaisille tai sellaiseksi aikoville, esimerkiksi HR-, esimies-, hoito- tai kasvatustyössä toimiville sekä työnohjaajille, personal trainereille ja yrittäjille. Ylipäätään koulutus sopii ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään sekä oppia ymmärtämään ja ohjaamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Kouluttaja

Kaikki kouluttajat ovat kokeneita ja koulutettuja alansa huippuammattilaisia.

Kustannukset

Verkkokoulutuksen hinta on 3490€, koska sen toteuttaminen säästää tila- ja materiaalikustannuksissa.

Ennakkovaraajan hinta on 2990€ sis alv 24%. Ennakkovaraajan etu -500€ lasketaan automaattisesti, mikäli haet koulutukseen tämän maininnan ollessa koulutusryhmän perässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LCA Life Coach® -koulutus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Life Coach Academy

Life Coach Academy

Life Coach Academy on coaching-koulutuksen kehittäjä!

Life Coach Academy on uudistanut yhteistyössä Kesäyliopistojen kanssa ammatticoachin pätevyyden antavan LCA Life Coach® -koulutuksen. LCA Life Coach® –koulutus on vuoden kestävä monimuoto-opiskeluna toteutettava ammatillinen täydennyskoulutus, jossa opiskelija saa kansainvälisesti määriteltyjen coachingin ydintaitojen lisäksi mm. syvällisen tietotaidon ihmisen kokonaisvaltaisuudesta ja...


Lue lisää kouluttajasta Life Coach Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Life Coach Academy

90100 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.lifecoachacademy.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta LCA Life Coach® -koulutus verkossa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: