Arvioinnit aiheesta Marckwort Koulutusyhtiöt

Keskiarvo: 4,9

Kimmo Sirviö, SKA-Ravintolat
Kiitokset erinomaisesta koulutuksesta
"Innokas ruotsin kielen opiskelija"
Puhuminen ja kirjoittaminen on helpottunut huomattavasti päämiehen kanssa. Koulutusta odotti innolla joka maanantai, vaikka työtä on ollut paljon. Kouluttaja on erittäin innokas itse ja osaa yllättävän hyvin kääntää heti sanan jos ei tiedetä mistä on kyse. Materiaalin hankki aina meidän tarpeiden mukaisesti.
"Innokas ruotsin kielen opiskelija"
Finnish student, basic level
I do know more Finnish now. It awaken in me the want to know more about this language by showing me the beauty of it
A.S.
L.D.
Oli valtavan hienoa, kun koulutuksessa yhdistyi sekä kielen opiskelu että oman työn jäsentäminen. Englannin kouluttaja esitti hyviä kysymyksiä, haastoi ajattelemaan ja tunnelma oli välitön ja rento
K.T.
Englanninkielen sanastoa opettelimme hyvin keskustellen, opimme myös paljon omasta työstä ja kävimme todella arvokasta keskustelua, mitä emme muuten olisi käyneet. Hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan! Englannintunnit olivat kevään ilo.
Enemmän kuin tyytyväinen
Opettajani oli erittäin hyvä. Hänen tapansa opettaa ja toimia sopi minulle erittäin hyvin. Nautin joka hetkestä. Ensimmäisen tapaamisen jännitys oli tiessään toisella kerrallamme. Hänen kannustuksensa, tehtävänsä sekä persoonansa tukivat minua ja oppimistani. Iso kiitos hänelle! Odotan tilanteita, joissa pääsen käyttämään oppimaani ammattisan...
Näytä kokonaan
A-L.K.
Opettaja oli innostunut työstään, joka heijastui positiivisesti opetukseen. Koulutus oli kaikin puolin monipuolinen ja opettaja osasi hyvin nostaa asioita esiin, jotka hyödyttävät juuri meidän työssä. Plussaa myös siitä, että pyysi meiltä asioita, joihin haluamme lisää paneutua. Aina on jotain parannettavaa, mutta en keksi mitä.
Asiakaspalvelija
Koulutus sisälsi laajasti alalle, jossa työskentelen suunnattua sisältöä. Harjoitukset ja tehtävät olivat monipuolisia ja hyödyllisiä. Kävimme läpi konkreettisia tilanteita ja kuinka niissä toimitaan. Paljon uutta sanastoa tuli myös.
Student
We had an excellent teacher who dealt especially well with the distant teaching. The course material was well structured and useful. We covered both everyday language plus the required grammatical learnings and we had a mix of discussion, writing and listening exercises using free resources that I can come back to, to refresh my knowledge.
Z.P.
I like the way we study. I have had many courses in the past, and this one is the best I have had: lots of talking and exchanges, interesting subjects chosen, flexible rhythm and activities, etc. Since we talk a lot, I feel now more confident to talk.
P.K-U
I have done an introductory Finnish course before. However, this is the first time that I understand the "why" some parts of the language works the way they do, as opposed to rote memorization that I forget right away. Really happy with the outcome.
Pirjo Mustonen
Finnish student, basic level
The training was great, my teacher was also very good and I hope to have the opportunity to study with you again in the future. I feel more confident even when customers speak to me in Finnish.
Lari Hyttinen
Meille kokeneille kouluttajillekin löytyi useita asioita, jotka voisimme tehdä nykyistä paremmin. Esimerkit tulivat hyvin konkreettisina, minkä ansiosta tulemme oikeasti ottamaan niitä käytäntöön. Yllätyksenä tuli se, kuinka paljon etäkoulutusten tehostamiseen löytyy apuvälineitä, joista emme olleet tietoisia.
Nina R.
Kaikki oli hyvää. Avasi asioita mitä ei ehkä itse ole aikaisemmin edes ajateluut.
A.L.
Koulutuksessa oppi aidosti, sillä keskustelu oli toimivaa ja vuorovaikutteista.
Matti
Asiantunteva koulutus, joka kohdistui juuri oikeisiin asioihin.
Tyytyväinen osallistuja
Koulutus oli antoisa ja rohkaiseva.
K-P
Kaikin puolin erittäin hyödyllinen ja hyvä koulutus, josta sai paljon eväitä omaan esiintymiseen
Osallistuin 11.11.21 koulutukseen
Kokonaisuutena tosi kattava ja laadukas paketti! Tosielämästä poimitut esimerkit olivat todella havainnollistavia.
Tiia S
Jaksoin kuunnella ja seurata koko 3h, koska aihe oli mielenkiintoinen ja kouluttaja sekä muut osallistujat innostavia. Sain paljon ideoita siihen, kuinka saan hieman tylsästä ja pakollisesta aiheesta enemmän innostavan.
Sakari Näveri, 2M-IT Oy
Koulutus oli helposti seurattava ja osallistava. Asiantuntemus oli korkea. Koulutuksesta sai vinkkejä oman toiminnan kehittämiseen.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.