🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF)

Oppimiskeskus Kainula
Yhteenveto
2 vuotta
   
Kajaani
Koulutus
Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF)

Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF)

Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op voi suorittaa joustavasti etäopintoina oman työn ohella – ei kuitenkaan täysin verkko-opintoina.

Opiskelu on joustavaa etä- ja itseopiskelua, jonka aikataulun määrää suurelta osin opiskelija itse – vaihtoehtoiset tentti- ja tehtävänpalautuspäivät rytmittävät opiskelua. Osalla opintojaksoista on lisäksi itsenäisesti katsottavia luentotallenteita. Halutessaan opiskelija voi osallistua myös Joensuun kampuksen perusopetukseen päiväaikaan.

Suoritustapoina vaihtelevat kirjallisuuden ja säädösten tenttiminen Kainuun kesäyliopistolla Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston oikeustieteiden tenttipäivinä, kotikoneella suoritettavat verkkotentit sekä kirjallisten tehtävien tekeminen.

Opiskelua tuetaan oppilaitoskohtaisilla opinto-ohjaus-, tutor- ja vertaistukitoiminnoilla. Toiminnat ovat opiskelijalle vapaaehtoisia, mutta lämpimästi suositeltavia.

Koulutuksen sisältö (alustava)

Alustava opintosuunnitelma, muutokset mahdollisia:

Oikeustieteen perusteet 1 op
Verkkotentti

Juridinen kirjoittaminen ja tiedonhankinta 2 op
Oppimistehtävät

Valtiosääntöoikeus 5 op
Monivalintatentti verkossa ja kirjalliset tehtävät

Yleishallinto-oikeus 5 op
Kirjallinen tentti
Huom! Opintojakso Oikeustieteen perusteet 1 op tulee olla suoritettuna ennen Yleishallinto-oikeuden jaksoa.

Vero-oikeuden perusteet 5 op
Verkkotentti

Johdatus oikeusteoriaan 4 op
Kirjalliset tehtävät

Rikos- ja prosessioikeuden perusteet 5 op
Verkkotentti ja 10 t oikeudenkäyntien seuraamista/raportti

Eurooppaoikeuden perusteet 5 op
Verkkotentti

Yksityisoikeuden perusteet 5 op
Verkkotentti

Sopimusoikeus 5 op
Kirjallinen tentti

Perhe- ja jäämistöoikeus 5 op
Kirjallinen tentti

Ympäristöoikeuden perusteet 5 op
Oppimistehtävät ja oppimispäiväkirja
Opintojakso suoritetaan kevätlukukaudella

Lainsäädäntötutkimuksen perusteet 4 op
Verkkotentti

Oikeudellisen ratkaisutoiminnan perusteet 4 op
SEB-tentti

Tavoitteet

Yleiset oikeusjärjestysopinnot antavat hyvän yleisjuridisen pohjan myöhemmille oikeustieteiden opinnoille. Opintojen kuluessa opiskelijalle muodostuu yleiskuva eri oikeudenaloista myös oppiaineina, mikä osaltaan edesauttaa HTK-tutkinnon pääaineen ja mahdollisen oikeustieteiden sivuaineen valintaa. Kokonaisuus on pakollinen HTK- ja ON-tutkintoa suorittaville.

Opinnot vastaavat Itä-Suomen yliopiston opetussuunnitelmaa.

Opintojaksoja voi suorittaa myös yksittäin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Opinnot ovat tarkoitettu kaikille oikeustieteiden opiskelusta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää oikeudellista osaamista juridista asiantuntijuutta vaativissa tehtävissä. Moni avoimen yliopiston oikeustieteiden opiskelijoista opiskelee tutkintotavoitteisesti, mutta myös ammatillisena täydennyskoulutuksena yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia.

Yleiset oikeusjärjestysopinnot soveltuvat erityisesti sellaisille henkilöille, jotka opiskelevat tutkintotavoitteisesti. Opintokokonaisuus kuuluu sekä HTK- että ON-tutkintoja suorittavien ensimmäisen vuosikurssin opetusohjelmaan.

Kustannukset

850 €

Hinta on kokonaishinta ja sisältää Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston palvelumaksuosuuden (540 €) sekä Kainuun kesäyliopiston osuuden (310 €).

Palvelumaksuosuus tulee maksaa opintojaksoittain erissä opinto-oikeuden aktivoinnin yhteydessä verkkopankissa, Kainuun kesäyliopiston opintomaksuosuus laskutetaan seuraavan lukukauden alkaessa. Opintomaksu on mahdollista maksaa erissä opintojen keston ajalla.

Opintoja on mahdollista suorittaa joissakin oppiaineissa myös yksittäisinä opintojaksoina. Silloin yksittäisen opintojakson hinta määräytyy seuraavasti:
20 €/opintopiste (min. 50 €/opintojakso).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Oppimiskeskus Kainula Facebookissa

Oppimiskeskus Kainula

Oppimiskeskus Kainula – oppimisen arvoisia asioita!

Haluatko päivittää ammattitaitoasi tai suunnitteletko uran vaihtoa? Haluatko tutustua korkeakouluopiskeluun ja sen eri opintomahdollisuuksiin? Oppimiskeskus Kainulan korkeatasoinen opetustarjonta tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmasi! Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden. Oppimiskeskus Kainula...


Lue lisää kouluttajasta Oppimiskeskus Kainula ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oppimiskeskus Kainula

Linnankatu 6 B, 4 krs.
87100 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kainula.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF) täytä seuraavat tiedot: