Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
1.4.2020
135 EUR (arvonlisäverotonta)
1.4.2020
Haku päättyy: 17.3.2020
   
Lahti
Avoin koulutus

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi / Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Eroon syväjännityksistä TRE®-stressinpurkuliikkeillä

TRE® (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehon liikkeistä koostuva stressin itsepurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Menetelmä pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Kurssilla opit TRE®-liikkeet itselle soveltuvasti ja saat valmiuksia käsitellä mm. työstressiä tai jännitystiloja voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.

Koulutuksen sisältö

SisältöTRE® on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, jolla voit helpottaa stressioireitasi ja edesauttaa kehosi rentoutumista syvistä jännitystiloista sekä edistää rasituksen jälkeistä palautumista. Harjoittelun tuloksena koetaan usein selkeitä, fyysistä hyvää oloa ja levollisuutta lisääviä vaikutuksia.

TRE® perustuu kehon luontaiseen kykyyn purkaa kehon jännitteitä, joista vapautuminen aktivoituu helppojen fyysisten liikkeiden avulla. Liikesarja saa aikaan kehossa harjoituksen aikana rentoutumisreaktion (tärinän/värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja.

  • perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE®-harjoittelussaan
  • opetellaan TRE®-stressinpurkuliikkeet
  • stressireaktion synty- ja purkumekanismi
  • kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista

Kurssiin sisältyvät omat harjoitukset (3 tuntia) tehdään itsenäisesti kurssin jälkeisillä viikoilla. Omiin (vapaaehtoisiin) harjoituksiin liittyvät kysymykset voi käsitellä opettajan kanssa tarpeen mukaan noin kahden viikon sisällä kurssista.

Kurssi antaa valmiudet omaan TRE®-käyttöön, ei menetelmän ohjaamiseksi muille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi sekä kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa. Kurssista hyötyvät myös hyvät jännittäjät ja stressaajat, paljon liikkuvat/urheilijat ja kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.

Aikataulu

01.04.2020, klo 12.15–15.45 (4 oppituntia), lisäksi omat harjoitteet 3 tuntia etäharjoitteina.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti

Kouluttaja

Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trainer, rentoutusohjaaja, TRE®-ohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa

Kustannukset

135 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi täytä seuraavat tiedot: