Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kesto: 3,5 h lähiopetus + 3 h etäharjoitteet
Hinta: 135 EUR (arvonlisäverotonta)
Aloituspäivämäärä: 10.10.2018 12:15
   
Paikkakunta: Lahti
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi

TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi / Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Eroon syväjännityksistä TRE®-stressinpurkuliikkeillä

Palautumistärinä pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille ominaiseen kykyyn purkaa stressihormonia ja palautua ylikuormituksesta vapinarefleksin kautta. Harjoittelu tehostaa stressistä palautumista, rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisen kokemusten jännittämiä lihaksia sekä vaikuttaa aivoihin lisäämällä levollisuutta, kehotietoisuutta ja vahvistamalla kykyä olla läsnä. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumahoidon asiantuntija, tohtori David Berceli.

TRE® on kehon liikkeistä koostuva, helposti omaksuttava stressin itsepurkumenetelmä. Harjoittelu ei edellytä liikunnallisia taitoja tai hyvää fyysistä kuntoa, normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila riittää. Harjoitussarjaa voidaan soveltaa yksilöllisesti mm. kehon liike- tai kipurajoitteiden vuoksi. Harjoituksia ei silti suositella aloitettavaksi vakavasta sairaudesta toipumisen tai raskauden aikana.

Pitkäaikainen, elimistöä kuormittava stressi pitää yllä uuvuttavaa taistele-pakene-jähmety –kierrettä, joka pitää meitä jatkuvassa hälytystilassa. Korostunut ylivalppaus häiritsee lukuisin tavoin ermojärjestelmäämme aktivoiden sairauksia, yliherkistymistä ja ylireagointia. TRE® käynnistää elimistössäsi luontaisen palautumisprosessin lempeästi ja hämmästyttävän yksinkertaisesti.

TRE®-kurssin sisältö

Kurssilla opit TRE®-liikkeet ja saat valmiuksia käsitellä mm. työstressiä tai jännitystiloja voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.SisältöTRE® (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen harjoitusmenetelmä, joka perustuu kehon biologiseen palautumiskykyyn. Helppojen fyysisten liikkeiden sarja aktivoi kehon luontaisen rentoutumisreaktion (tärinän/värinän) ja harjoitus purkaa lihaksiston ja autonimisen hermoston ylijännitystiloja.

Kurssilla opit:

  • TRE®-stressipurkuliikkeet itsellesi sovellettuna
  • stressireaktioiden synty ja purkaminen/palautuminen
  • ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoitteluun ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille)
  • kurssin jälkeisen itsenäisen harjoittelun etätukimahdollisuus

Ota mukaan jumppa-alusta, pieni päänalunen sekä vesipullo. Pukeudu rennosti ja joustavasti. Varaa mukaan myös neule tms., rentouduttuasi lattialla olo voi tuntua vilpoisalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa. Kurssi sopii myös työhyvinvointikurssiksi.

Aikataulu

Kurssi pidetään klo 12.15 – 15.45 (4 oppituntia) ja lisäksi omat harjoitteet 3 tuntia etäharjoitteina.

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti

Kouluttaja

Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trainer, rentoutusohjaaja, TRE®-ohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa

Kustannukset

Hinta 135 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TRE®-stressinpurkuliikkeet – syväjännityksistä vapaaksi täytä seuraavat tiedot: