Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talous johtamisen peilinä II

Rastor Oy
Yhteenveto
3.10.2019
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

Talous johtamisen peilinä II

Talous johtamisen peilinä II

Syvennä talous-osaamistasi käytännöllisillä työkaluilla ja opeilla!

Talous kytkeytyy yrityksen liiketoiminnan kaikkiin osa-alueisiin. Oikeat ja toimivat mittarit ohjaavat toimintaa oikeaan suuntaan, päätösten perustaksi tarvitaan mitattua faktatietoa.

Talous johtamisen peilinä II –koulutuspäivän tavoitteena on syventää talousosaamista sekä antaa käytännöllisiä työkaluja ja oppeja johtamistyöhön.

Koulutuspäivän aikana saadaan käyttöön talouden johtamisen konkreettisia työkaluja sekä opitaan toiminnan eri osa-alueiden tärkeimmät mittaristot ja niiden tuloksellinen hyödyntäminen johtamistyössä. Koulutuspäivä tarjoaa hyödyllisiä valmiuksia toiminnan ja tuloksellisuuden kehittämiseen.

Talous johtamisen peilinä II –koulutuspäivä on jatkopäivä, jota ennen osallistutaan Talous johtamisen peilinä –koulutukseen.

Hinta

Koulutuspäivän hinta on 390 € + alv 24 %.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talous johtamisen peilinä II, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talous johtamisen peilinä II? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talous johtamisen peilinä II täytä seuraavat tiedot: