🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Jasmin Hamid

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jasmin Hamid

Jasmin Hamid

Tunnettu sijoittaja ja näyttelijä

Jasmin Hamid tv:stä tuttu näyttelijä ja juontaja. Hän on avoimen rahapuheen sanansaattaja ja vuonna 2020 hänet valittiin Vuoden Sijoittajaksi.

Jasmin Hamid puhuu rahasta, sijoittamisesta ja oman talouden haltuunotosta suoraan. Jasminin tyyli on rento ja rehellinen, eikä puheenvuoroissa peitellä epäonnistumisia. Itseoppineen sijoittajan tarinassa riittää samaistumispintaa, sekä hauskoja käänteitä.

Teatterikorkeakoulusta valmistuneena näyttelijänä on Jasmin kokenut ja improvisaatiokykyinen esiintyjä. Television suorien lähetysten koulima Jasmin on juontajana nokkela ja nopeaälyinen. Hän omaa hyvän tilannetajun ja laajan yleissivistyksen niin politiikan kuin talouden saralta.

Jasmin Hamid työskentelee näyttelijänä, juontajana, puhujana sekä sosiaalisen median sisällöntuottajana. Hänen ja Natalia Salmelan Mamma Betalar -podcast palkittiin vuoden 2022 sijoitustekona. Podcastissa käsitellään ruuhkavuosien pyhää kolminaisuutta; perhettä, työtä ja rahaa. Kaksikko on myös kirjoittanut lapsille tietokirjan rahasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jasmin Hamid, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu