Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 390 EUR
21.2.2022

Helsinki
1 390 EUR
25.4.2022

Verkossa
1 390 EUR
21.2.2022

Verkossa
1 390 EUR
25.4.2022
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille

Rakennatko tai ylläpidätkö organisaatiosi SharePoint-pohjaista intranetiä ja mietit miten parhaiten esittäisit erilaista sisältöä? Oletko SharePoint-sivuston omistajana ja pääkäyttäjänä koskaan kysynyt itseltäsi: ”Miten voisin tehdä sivustostani vielä paremman? Miten voisin hyödyntää parhaiten sitä, mitä SharePoint tarjoaa? Mitä ovat kaikki nuo sovellukset ja web partit ja mitä voisin niillä tehdä?”

Helposti käy niin, että SharePoint otetaan käyttöön ja käyttäjät – loppukäyttäjistä sivuston ylläpitäjiin – keskittyvät kahteen asiaan: siihen mikä on helposti nähtävillä ja siihen, että saadaan dokumentit edes jotenkin uuteen ympäristöön. Tärkeitä asioita sinänsä saada oleellinen sisältö näkyville, mutta entäpä, jos kurkistettaisiinkin pellin alle? Sieltä löytyy monenmoista välinettä tiedon selkeyttämiseen ja parempaan välittämiseen ja löytymiseen.

Tällä kurssilla kurkistetaan pintaa syvemmälle modernin SharePointin mahdollisuuksiin ja tutustutaan välineisiin, joilla on mahdollista rakentaa toimiva intranet ja siihen liittyvät tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut. Kurssilla perehdytään SharePointin saloihin sivuston pääkäyttäjän/omistajan näkökulmasta. Tutustumme web-osiin, sovelluksiin, dokumentinhallintaan, sivustojen hallintaan ja sivujen muokkaamiseen, niin moderneilla kuin perinteisilläkin SharePoint-sivustoilla. Tervetuloa sukeltamaan SharePointin pinnan alle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Kaikki koulutukset toistaiseksi online-toteutuksina! Vallitsevan koronatilanteen takia Sulava Oy järjestää kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi vain online-toteutuksina. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat viimeistään viikkoa ennen koulutusta sähköpostitse...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe perusosaaminen kuntoon

Asiatalon koulutuksissa saat vankan perusosaamisen Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin oikeista työtavoista ja pian toteutat ammattimaista viestintää.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille täytä seuraavat tiedot: