SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille

Sulava Oy, Verkossa
Kesto
2 päivää
Hinta
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
Seuraava toteutus
6 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
Seuraava toteutus
6 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille

Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä
Rakennatko tai ylläpidätkö organisaatiosi SharePoint-pohjaista intranetiä ja mietit miten parhaiten esittäisit erilaista sisältöä? Oletko SharePoint-sivuston omistajana ja pääkäyttäjänä koskaan kysynyt itseltäsi: ”Miten voisin tehdä sivustostani vielä paremman? Miten voisin hyödyntää parhaiten sitä, mitä SharePoint tarjoaa? Mitä ovat kaikki nuo sovellukset ja web partit ja mitä voisin niillä tehdä?”

Helposti käy niin, että SharePoint otetaan käyttöön ja käyttäjät – loppukäyttäjistä sivuston ylläpitäjiin – keskittyvät kahteen asiaan: siihen mikä on helposti nähtävillä ja siihen, että saadaan dokumentit edes jotenkin uuteen ympäristöön. Tärkeitä asioita sinänsä saada oleellinen sisältö näkyville, mutta entäpä, jos kurkistettaisiinkin pellin alle? Sieltä löytyy monenmoista välinettä tiedon selkeyttämiseen ja parempaan välittämiseen ja löytymiseen.

Tällä kurssilla kurkistetaan pintaa syvemmälle modernin SharePointin mahdollisuuksiin ja tutustutaan välineisiin, joilla on mahdollista rakentaa toimiva intranet ja siihen liittyvät tiimityö- ja dokumentinhallintaratkaisut. Kurssilla perehdytään SharePointin saloihin sivuston pääkäyttäjän/omistajan näkökulmasta. Tutustumme web-osiin, sovelluksiin, dokumentinhallintaan, sivustojen hallintaan ja sivujen muokkaamiseen, niin moderneilla kuin perinteisilläkin SharePoint-sivustoilla. Tervetuloa sukeltamaan SharePointin pinnan alle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 marraskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SharePoint Online sivustojen pääkäyttäjille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sulava Oy
Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...

Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu