Windows 11 -käyttöönottokoulutus

Sulava Oy
Yhteenveto
1 päivä
790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 790 EUR)
25.5.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Windows 11 -käyttöönottokoulutus

Windows 11 on suhteellisen pieni päivitys kokonaisuudessaan organisaatioille, jotka ovat jo ottaneet Windows 10:n käyttöön työasemissaan. Windows 10 -ympäristöjä kuitenkin hallitaan edelleen paljolti perinteisin menetelmin ja Windows 11:n käyttöönotto saattaa olla monelle organisaatiolle sopiva vaihe muuttaa sekä työaseman käyttöönotto- että hallintamenetelmiä ja siirtyä kohti modernia laitehallintaa.

Tässä koulutuksessa keskitytään Windows 11:n käyttöönottoon ja hallintaan, mutta koulutuksen aluksi käydään läpi Windows 11:n uudet ominaisuudet Windows 10:een verrattuna. Tämän jälkeen aloitetaan varsinainen käyttöönotto- ja hallintaosuus, jossa käydään läpi sekä uuden että olemassa olevan työaseman käyttöönotto, AutoPilot-toiminnallisuus, työasemien liittäminen sekä perinteiseen Active Directory -hakemistoon että Azure AD -pilvihakemistoon, sekä hallintaa niin Active Directoryn avulla kuin Endpoint Manager -pilvipalvelun avulla.

Lisäksi tutustutaan siihen, miten työasemassa otetaan käyttöön jatkuva päivitysmenetelmä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Windows 11 -käyttöönottokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Windows 11 -käyttöönottokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Windows 11 -käyttöönottokoulutus täytä seuraavat tiedot: