Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaivonporaajan ja energiakaivojen putkittajan RekryKoulutus

Taitotalo
Yhteenveto
60 tuntia
12.4.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Kaivonporaajan ja energiakaivojen putkittajan RekryKoulutus

Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia uuden uran kaivonporaajana ja energiakaivojen putkittajana ilman aikaisempaa alan kokemusta.

Sisältö

Kaivonporaajan työvoimakoulutus alkaa huhtikuussa ja kestää neljä kuukautta. Koulutuksessa pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu noin 30 lähiopetuspäivästä sekä työssäoppimisesta, joka kestää noin 60 päivää. Rekrykoulutuksen tavoitteena on vakituinen työsuhde ohjelman jälkeen. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus järjestetään suomeksi.

 • Geoenergia-alan perustiedot
 • Maankamaran geologia ja kivilajit
 • Energiakaivojen mitoitus
 • Poraustekniikka ja -kalustot
 • Poravaunut ja korkeapainekompressorit
 • Hydrauliikan perusteet, öljyt ja suodattimet
 • Lämmönkeruuputkistot ja putkitustyöt
 • Puikkohitsaus
 • Muovihitsaus
 • Työ- ja ympäristöturvallisuus
 • Ensiapu 1-,Tieturva 1-, Tulityö-, Työturvallisuus- ja Ympäristöturvallisuuskortti

Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Helsingissä. Työssäoppimisjakso järjestetään valitun alueen yrityksen työkohteissa. Kaivonporausalan yritykset sijoittuvat eri puolille Suomea, joten valitset hakuvaiheessa sinua kiinnostavan alueen.

Opiskelijaksi soveltuminen

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on 18 vuoden ikä ja vähintään B-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan C-luokan ajokortti. Eduksi katsotaan myös puikko- ja/tai muovihitsaustaidot sekä kokemus maarakennuskoneiden huolto- ja korjaustöistä. Kaivonporaajan/ energiakaivojen putkittajan työ on ulkotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä matkustusvalmiutta. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu voi hakea koulutukseen.

Millainen on energiakaivojen putkittajan työpäivä? Katso oheiselta videolta.

Opiskelijamaksu

Koulutus on osallistujille maksuton. 

Saat tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Miksi hommiin kaivonporaajaksi ja energiakaivojen putkittajaksi? Katso!

Hakeminen

Haku koulutukseen päättyy 14.3.2021. Valinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Esivalinta haastatteluun suoritetaan hakemusten perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolellisesti. Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen ja pyydämme molempien hakemusten täyttämistä oheisessa järjestyksessä: 

1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti yllä olevan ilmoittatumislinkin kautta.

2. Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään.

Valintatiedon voit katsoa koulutusvalintojen jälkeen sähköisen asioinnin kautta (www.te-palvelut.fi - > sähköinen asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemusteni tilanne).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaivonporaajan ja energiakaivojen putkittajan RekryKoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaivonporaajan ja energiakaivojen putkittajan RekryKoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kaivonporaajan ja energiakaivojen putkittajan RekryKoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: