Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinto

Taitotalo
Yhteenveto
henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto taloushallinnon osaamisalalta on lisäkoulutusta alalla jo toimiville. Se pätevöittää sinut talous- ja/tai palkkahallinnon ammattilaiseksi. Koulutuksessa opit hallitsemaan taloushallinnon toimintaprosessit ja keskeiset tehtävät.

Liiketoiminnan ammattitutkinto taloushallinnon osaamisalalta pätevöittää sinut talous- ja/tai palkkahallinnon ammattilaiseksi. Koulutuksen avulla opit hallitsemaan taloushallinnon toimintaprosessit ja keskeiset tehtävät. Samalla päivität lainsäädännön osaamistasi ja kehität konsultatiivista osaamistasi vastaamaan työelämän muuttuvia tarpeita. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisissa taloushallinnon työtehtävissä.

Koulutukseen hakeutuvalla täytyy olla osaamisalan opintoihin soveltuva työpaikka sekä aiempaa alan työkokemusta.

Tutkinnon rakenne

Koulutuksen sisältö vastaa liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalan ammattitaitovaatimuksia. Tutustu tutkinnon perusteisiin. 

Tutkintokoulutus

Opiskelu etenee henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Keskimäärin tutkinnon suorittaminen kestää noin vuoden.

Opiskelijaksi soveltuminen

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve. Samalla otetaan huomioon hakeutujan ja työpaikan tavoitteet. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan kanssa. Jos koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, suunnitteluun osallistuu myös työnantajan edustaja. Koulutukseen hakijalla täytyy olla osaamisalan opintoihin soveltuva työ- tai harjoittelupaikka sekä aiempaa alan työkokemusta.

Tutkinnossa vaadittava taloushallinnon osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla taloushallinnon käytännön työtä tehden. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat oppiminen Taitotalossa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa  taloushallinnon käytännön työssä. Arviointipäätöksen tekevät opettaja ja työelämän edustaja yhdessä.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 250 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinto täytä seuraavat tiedot: