Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Co-creation – Yhteiskehittäminen ja sen periaatteet

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
13.5.2020 13:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus

Co-creation – Yhteiskehittäminen ja sen periaatteet

Co-creation osana Palvelumuotoilun ja Muotoiluajattelun ydintoimintoja

Haluatko tietää mitä yhteiskehittäminen oikeasti tarkoittaa ja miten toimia sen mukaisesti?

"Badly managed co-creation process can lead to co-destruction.”

Tämän päivän kilpailutilanteessa organisaatioiden on yhä tärkeämpää ymmärtää syvällisesti asiakkaiden / käyttäjien arvonmuodostusta ja suunnitella oma toimintansa tukemaan niitä.

Kilpailukyvyn säilyttämiseksi ei riitä, että asiantuntijat sisäisesti kehittävät tuotteita ja palveluja, vaan heidän tulee osata osallistaa kehittämisprosessiin monia toimijoita.Kenelle

Webinaari sopii erinomaisesti asiantuntijoille ja johdolle - kaikille, jotka ovat mukana eri rooleissa organisaatioiden kehittämistoiminnassa. Tämän webinaarin sisältö on ajankohtaista kaikille, joiden osaamisalueita ovat esim. Design Thinking ja Service Design.Hyöty osallistujille

Muotoiluajattelun (design thinking) ja palvelumuotoilun (service design) ydintoimintoihin kuuluu yhteiskehittäminen. Jos haluat olla hyvä palvelumuotoilija tai toimia Design Thinking -prosessin mukaisesti, yhteiskehittämisen periaatteet kannattaa ottaa hyvin haltuun, ettei päädy näennäisosallistamaan.

Osana muotoiluajattelua yhteiskehittäminen mahdollistaa toimintamallin, jossa kehittäminen lähtee aidosti asiakkaiden / käyttäjien tarpeesta.

Tuloksena organisaation toiminnan suunta kirkastuu ja kilpailukyky paranee.

Tehokas co-creation prosessi ei ainoastaan auta parantamaan kilpailukykyä, vaan myös motivoi henkilöstöä parempiin tuloksiin. Saat myös arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaasi oikeasti arvostavat.Ohjelma 

Co-creation

    • Mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja mikä on oikeaa yhteiskehittämistä

    • Yhteiskehittämisen periaatteet

    • Millaisissa tilanteissa yhteiskehittäminen toimiiOpi yhteiskehittämään oikein

    • Käytännön toimintamalleista esimerkkejäAikaa kysymyksilleAjankohta: 13.5.2020 klo 13.00 - 14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Co-creation – Yhteiskehittäminen ja sen periaatteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Co-creation – Yhteiskehittäminen ja sen periaatteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Co-creation – Yhteiskehittäminen ja sen periaatteet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: