Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Google tehokurssi – hakukonemarkkinoinnin salat (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
17.8.2022 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Google tehokurssi – hakukonemarkkinoinnin salat (90 min)

Tuoko Google -mainonta tuloksia?

Google -tehokurssin tavoitteena on oppia hyödyntämään Googlen mainostyökaluja sekä mittaamaan ja tulkitsemaan mainonnalla saavutettuja tuloksia.

Google tarjoaa mainostajien käyttöön hyvät työkalut, mutta tulosten saavuttamiseksi näitä työkaluja pitää osata käyttää oikein. Tiedätkö, mikä hakukonemarkkinoinnin muodoista on sinulle paras vaihtoehto? Entä minkälainen on hyvä ja tehokas Adwords tai Display -kampanja? Kuinka paljon hakukonemarkkinointi maksaa? Kurssin jälkeen tiedät vastauksen näihin kysymyksiin. Opit Google -tehokurssilla perusteet ja osaat viedä kurssin jälkeen oppisi käytäntöön.Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille markkinointiviestinnän parissa työskenteleville ja Google -hakukonemarkkinoinnista kiinnostuneille henkilöille.Sisältö

Perusteet

  • Google Adwords ja Display: perustiedot, käsitteet ja toimintalogiikka

  • Hakukoneoptimointi (SEO) vs. Hakusanamainonta (PPC)

  • Google-mainonnan muodot ja käyttötarkoitukset


Käytäntö

  • Käyttöliittymä

  • Kampanjan perustaminen ja kampanjatyypit

  • Avainsanojen etsiminen ja valinta

  • Mittaaminen ja seuranta


Aikaa kysymyksille

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta Googlen työkaluista, normaali tietokoneen käyttötaito riittää.Ajankohta: 17.8.2021 klo 10:00 - 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google tehokurssi – hakukonemarkkinoinnin salat (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google tehokurssi – hakukonemarkkinoinnin salat (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietoturvakoulutuksia –50 %

Sulavalta saat Microsoft-tietoturvakoulutukset alan huipuilta – Microsoftin viralliselta koulutuskumppanilta. Hyödynnä kesäkampanjan tarjous!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google tehokurssi – hakukonemarkkinoinnin salat (90 min) täytä seuraavat tiedot: