Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
19.8.2020 13.00
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri

Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja palkitsevan yrityskulttuurin johtamiseen, sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.

Jokaisella yrityksellä on oma tapansa palkita työssään onnistuvia. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä ymmärtää miten palkitseminen tulee rakentaa ja kuinka mahdolliset epäkohdat syntyvät. Jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä työnteon mielekkyyteen ja motivaatioon, tai vie siitä pois.

Tärkein syy, miksi ihmiset vaihtavat työpaikkaa, on epäreilu kohtelu työpaikalla. Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista miten ihmisiä huomioidaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, että olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa.

Palkitseminen on parhaimmillaan energisoiva priimusmoottori, ja pahimmillaan parhaat työntekijät kilpailijalle ajava voima.

Ihmisten kohtelun maineesta kaikuvat arvot ja henkilöstön yleiskäytös vaikuttavat siihen, minkälainen tuosta ainutlaatuisesta sosiaalisesta ja psykologisesta kulttuurihengestä muovautuu. Organisaatiokulttuuriin latautuu kokemuksia, odotuksia, filosofiaa ja yhteiset arvot. Nämä kaikki yhdessä muodostavat yrityksestä kuvan, jossa heijastuvat työskentelyn, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen tavat, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kun ihmisten huomiointi ja kohtelu on kunnossa, se näkyy myös ulospäin myönteisesti. Tuo on jotain, johon oma nimi halutaan helposti yhdistettävän.

Välittömien taloudellisten vaikutusten lisäksi iloisella ja terveellä henkilöstöllä on hyvä suorituskyky ja maineellinen etu.

On turvallista sanoa, että työympäristömme on työvoima ja markkinakilpailun edessä muuttunut viimeisten vuosikymmenen aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Nyt työelämässä on erityisen tärkeää asettaa entistä enemmän panoksia työntekijöiden sitouttamiselle.

Loppujen lopuksi, miten asiakas voisi uskoa kykyysi tarjota pitkäjänteisesti ongelmatonta palvelua, jos et voi edes sitoutua omaan työympäristöösi?

Ihmiset ovat älykkäitä haistamaan ketun kainalossa. Niin oma väki, kuin asiakas. Henkilökunta on minkä tahansa organisaation arvokkainta voimavaraa ja kuten vanha sanonta kuuluu, ihmiset eivät osta vain tuotteita, vaan ihmiset ostavat tuotteita ja ajatuksia tykkäämiltään luotettavilta ihmisiltä.

Aivan kuten minkä tahansa ihmisiä sisältävän toiminnan kanssa, henkilöstöä on vaalittava, tuettava, rohkaistava ja muistettava palkita menestykseen.

Palkitsemistapoja on monia ja palkitsemisjärjestelmän tulee olla lähtökohdiltaan oikein asetettu, koska sen reilua muuttamista pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa työelämässä. Mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille tuottavan työilmapiirin muodostukseen uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.Webinaarista saat

  • Tiedot, kuinka tutustua oman yrityksen palkitsemiskulttuuriin ja selvittää sen salat.

  • Miten saada ihmiset kokemaan palkitseminen kannustavana.

  • Miten palkitsemisesta voi tulla innostavaa ja vahvistavaa.

  • Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Ohjelma

  • Miten palkitsemiskulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään.

  • Miksi palkitsemista tarvitsee ymmärtää.

  • Miten tasapuolista ja reilua palkitsemiskulttuuria luodaan.

  • Mikä on ratkaisevaa, kun ihmisiä rekrytoidaan sitoutumaan

  • Vinkkejä hyvän työilmapiirin luomiseen sekä pahimmat sudenkuopat


Aikaa kysymyksilleAjankohta: 19.8.2020 klo 13.00 - 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia

Webakatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: