Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tone of voice – miksi yrityksellä tulisi olla oma äänensävy (90 min)

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
31.8.2022 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tone of voice – miksi yrityksellä tulisi olla oma äänensävy (90 min)

Meistä jokaisella on oma tapamme puhua ja ilmaista itseämme. Puhetapamme on merkittävä osa persoonallisuuttamme. Jokainen yritys puhuu omalla tavallaan, silti vain harvalla yrityksellä äänensävyä on määritelty, dokumentoitu ja viety käytäntöön.

Yrityksen äänensävy on tapa johtaa brändiä, siinä missä visuaalinen ilme ja sitä määrittelevä graafinen ohjeistokin.

Webinaarissa tutustutaan esimerkkien avulla äänensävyn mahdollisuuksiin brändityökaluna ja annetaan eväitä yrityksen oman äänensävyn löytämiseen, dokumentoimiseen ja implementoimiseen.Kenelle


Markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville, sisällöntuottajille ja mainonnan tekstisuunnittelijoille, joita kiinnostaa yhtenäistää yrityksen omaa äänensävyä ja helpottaa kaikkien yrityksessä tekstiä tuottavien työtä.Hyödyt


Puolentoista tunnin aikana näet innostavia esimerkkejä yrityksistä, joille äänensävystä on muodostunut merkittävä osa brändiä. Opit tavat, joilla löydät oman yrityksesi äänensävyn ja saat muutkin yrityksessäsi kokemaan sen merkitykselliseksi.Sisältö


  • Mitä tone of voice tarkoittaa?

  • Mitä hyvin määritellyllä äänensävyllä voi saavuttaa?

  • Miten äänensävy määritellään?

  • Case-esimerkkejä inspiraatioksi

  • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 31.8.2022 klo 10:00 - 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tone of voice – miksi yrityksellä tulisi olla oma äänensävy (90 min), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tone of voice – miksi yrityksellä tulisi olla oma äänensävy (90 min)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä kriisiviestintätaitosi!

ProCom tarjoaa korkeatasoista viestinnän alan koulutusta. Tutustu koulutuksiin! Syksyn uusi ajankohtainen koulutusohjelma syventyy kriisiviestintään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tone of voice – miksi yrityksellä tulisi olla oma äänensävy (90 min) täytä seuraavat tiedot: