Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia

WebAkatemia
Yhteenveto
1,5 tuntia
197 EUR + alv 24 %
14.12.2021 10.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia

Videoiden suosio osana yritysten markkinointia vain kasvaa. Videot jäävät tutkitusti ihmisten mieleen, ihmiset viettävät videoiden parissa aikaa ja syntyypä videoilla nykyään ihan todistetusti myös kauppaa. Nyt on korkea aika ottaa videot ja YouTube osaksi markkinointipalettia!Kenelle

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa YouTuben ja videot osaksi yrityksesi markkinointia ja viestintää.Hyöty

Webinaarissa opit perusteet videoiden hyödyntämiseen yrityksesi markkinoinnissa ja viestinnässä. Käymme läpi käytännön asioita, työkaluja sekä konkreettisia vinkkejä tekemiseen. Saat neuvoja YouTube-kanavayhteisön rakentamiseen ja tutustumme vaikuttajamarkkinoinnin perusteisiin. Webinaarissa ei harjoitella videoiden kuvaamista käytännössä, mutta saat rahanarvoisia vinkkejä videotuotantoon.Sisältö

Videot toimivat (aiheen esittely)

Sisällöntuotanto ja suunnitelmat

  • Miten rakennat yhteisön?

  • Vuosikalenterin hyödyntäminen

  • Käsikirjoitukset ja storyboardit

  • Minkälaista videosisältöä kannattaa tehdä?


YouTube-yrityskanavan perusteet

  • Kanavan optimointi

  • Muut videokanavat lyhyesti


Videoiden hakukoneoptimointi

Vaikuttajamarkkinointi

Analytiikka osaksi suunnittelua

Aikaa kysymyksilleAjankohta: 14.12.2021 klo 10:00 - 11:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaaPeruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

WebAkatemia sosiaalisessa mediassa

WebAkatemia

Kätevää ja kustannustehokasta koulutusta verkossa

WebAkatemia järjestää webinaareja ja verkkokoulutuksia eri toimialojen johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Verkkokurssien ajankohtaiset ja kiinnostavat aiheet auttavat ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamista! Webinaari on internetissä toteutettu koulutustapahtuma, johon sekä kouluttajat että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Mukaan pääsee klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka...


Lue lisää kouluttajasta WebAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WebAkatemia

Haapaniemenkatu 16 C 413
00530 Helsinki

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe-koulutuksiin 100€ etu

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja Premiere Rush -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia täytä seuraavat tiedot: