Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Kesän YouTube-vinkit

YouTubesta löytyy mielenkiintoista ja kehittävää sisältöä, kun vain tietää mistä etsiä! Tutustu kesän aikana esimerkiksi näihin kanaviin.

1. TEDTalks

TedTalks-kanavalta löytyy laaja valikoima eri alojen asiantuntijoiden TED-konferenssissa pitämiä puheita. Videoilla käsiteltäviä aihepiirejä ovat muun muassa teknologia, taide, viihde, tiede, politiikka ja globaalit kysymykset. Suosituimpia TED-videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

2. BBC Earth

BBC Earth tarjoaa YouTubessa koukuttavia videoita luonnosta ja villieläimistä. Kanavalta löytyy pätkiä myös virallisista Sir David Attenboroughin dokumenteista. Videot tarjoavat paitsi viihdettä ja ihmeteltävää, myös uutta tietoa katsojalle luonnon ihmeistä.

3. Talks at Google

Talks at Google -kanavalla julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia puheita eri aihepiireistä. Videoiden puhujiin lukeutuu monipuolinen joukko esimerkiksi taiteilijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja innovaattoreita. Talks at Google -kanavan puhujia ovat muun muassa olleet Conan O'Brien, Marie Kondo ja Linus Torvalds.

Muita tärppejä kesätekemiseen:

Viimeksi päivitetty: 01 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 11.5.2018

TOP 20 Opettajan kysytyimmät ominaisuudet ja taidot

Etsitkö luokanopettajan virkaa tai haluat kehittää osaamistasi opettajana? Lue listamme luokanopettajan halutuimmista ominaisuuksista ja menesty työmarkkinoilla!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 4.10.2019

Pomodorolla aika haltuun

Tutustu Pomodoro-menetelmään, joka on suosittu ja yksinkertainen ajanhallinnan tekniikka, josta voit saada apua ja puhtia työskentelyysi vaikka heti!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Näin saat työpaikkasi maksamaan täydennyskoulutuksesi

Kilpailu työmarkkinoilla on kovaa. Jos aiot hakeutua haastavampiin työtehtäviin tai tavoittelet ylennystä, voi täydennyskoulutuksesta olla suuresti apua. Näillä vinkeillä perustelet työnantajallesi koulutustarpeesi.

Lue lisää
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.