🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kesän YouTube-vinkit

YouTubesta löytyy mielenkiintoista ja kehittävää sisältöä, kun vain tietää mistä etsiä! 

YouTubesta löytyy mielenkiintoista ja kehittävää sisältöä, kun vain tietää mistä etsiä! Tutustu kesän aikana esimerkiksi näihin kanaviin.

1. TEDTalks

TedTalks-kanavalta löytyy laaja valikoima eri alojen asiantuntijoiden TED-konferenssissa pitämiä puheita. Videoilla käsiteltäviä aihepiirejä ovat muun muassa teknologia, taide, viihde, tiede, politiikka ja globaalit kysymykset. Suosituimpia TED-videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

2. BBC Earth

BBC Earth tarjoaa YouTubessa koukuttavia videoita luonnosta ja villieläimistä. Kanavalta löytyy pätkiä myös virallisista Sir David Attenboroughin dokumenteista. Videot tarjoavat paitsi viihdettä ja ihmeteltävää, myös uutta tietoa katsojalle luonnon ihmeistä.

3. Talks at Google

Talks at Google -kanavalla julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia puheita eri aihepiireistä. Videoiden puhujiin lukeutuu monipuolinen joukko esimerkiksi taiteilijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja innovaattoreita. Talks at Google -kanavan puhujia ovat muun muassa olleet Conan O'Brien, Marie Kondo ja Linus Torvalds.

Muita tärppejä kesätekemiseen:


Mainokset