Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän YouTube-vinkit

YouTubesta löytyy mielenkiintoista ja kehittävää sisältöä, kun vain tietää mistä etsiä! Tutustu kesän aikana esimerkiksi näihin kanaviin.

1. TEDTalks

TedTalks-kanavalta löytyy laaja valikoima eri alojen asiantuntijoiden TED-konferenssissa pitämiä puheita. Videoilla käsiteltäviä aihepiirejä ovat muun muassa teknologia, taide, viihde, tiede, politiikka ja globaalit kysymykset. Suosituimpia TED-videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

2. BBC Earth

BBC Earth tarjoaa YouTubessa koukuttavia videoita luonnosta ja villieläimistä. Kanavalta löytyy pätkiä myös virallisista Sir David Attenboroughin dokumenteista. Videot tarjoavat paitsi viihdettä ja ihmeteltävää, myös uutta tietoa katsojalle luonnon ihmeistä.

3. Talks at Google

Talks at Google -kanavalla julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia puheita eri aihepiireistä. Videoiden puhujiin lukeutuu monipuolinen joukko esimerkiksi taiteilijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja innovaattoreita. Talks at Google -kanavan puhujia ovat muun muassa olleet Conan O'Brien, Marie Kondo ja Linus Torvalds.

Muita tärppejä kesätekemiseen:

Viimeksi päivitetty: 01 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 23.5.2019

Työvoimakoulutus – mikä se on?

Kiinnostaako työvoimakoulutus? Katso infograafistamme perustiedot aiheesta.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 9.11.2017

Mullistavatko AR- ja VR -lasit tulevaisuuden opetus- ja koulutuskentän?

Oli sitten kyse peleistä, kuntoutuskäytöstä tai potilastyöstä, virtuaalitodellisuus tuntuu olevan kaikkien huulilla. Mutta mitä on lisätty todellisuus? Entä millaisia ovia VR- ja AR-lasit avaavat vaikkapa opetus- ja koulutuskäytössä? 

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 25.6.2019

Kesän dokumenttivinkit

Tarjolla on niin viihteellisempää kuin asiapitoisempaa materiaalia. Löydä oma suosikkisi vinkkiemme joukosta ja pidä kehitysvaihde päällä!

Lue lisää
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.