Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän YouTube-vinkit

YouTubesta löytyy mielenkiintoista ja kehittävää sisältöä, kun vain tietää mistä etsiä! Tutustu kesän aikana esimerkiksi näihin kanaviin.

1. TEDTalks

TedTalks-kanavalta löytyy laaja valikoima eri alojen asiantuntijoiden TED-konferenssissa pitämiä puheita. Videoilla käsiteltäviä aihepiirejä ovat muun muassa teknologia, taide, viihde, tiede, politiikka ja globaalit kysymykset. Suosituimpia TED-videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja.

2. BBC Earth

BBC Earth tarjoaa YouTubessa koukuttavia videoita luonnosta ja villieläimistä. Kanavalta löytyy pätkiä myös virallisista Sir David Attenboroughin dokumenteista. Videot tarjoavat paitsi viihdettä ja ihmeteltävää, myös uutta tietoa katsojalle luonnon ihmeistä.

3. Talks at Google

Talks at Google -kanavalla julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia puheita eri aihepiireistä. Videoiden puhujiin lukeutuu monipuolinen joukko esimerkiksi taiteilijoita, kirjailijoita, tutkijoita ja innovaattoreita. Talks at Google -kanavan puhujia ovat muun muassa olleet Conan O'Brien, Marie Kondo ja Linus Torvalds.

Muita tärppejä kesätekemiseen:

Viimeksi päivitetty: 01 heinä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 4.10.2019

Pomodoro on kokeilun arvoinen ajanhallintamenetelmä

Tutustu Pomodoro-menetelmään, joka on suosittu ja yksinkertainen ajanhallinnan tekniikka, josta voit saada apua ja puhtia työskentelyysi vaikka heti!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 4.10.2019

Koulutusvähennys: hyödynnä 3 päivän koulutusoikeus

Hyödynnetäänhän teilläkin koulutusvähennys? Sen ansiosta henkilöstön osaamisen kehittäminen on kannattavampaa. Lue lisää koulutusvähennyksestä!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 22.10.2019

Ravintoterapeutti on osaava ammattilainen

Lue ravintoterapeutiksi kouluttautumisesta ja alan työllistymismahdollisuuksista!

Lue lisää
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.