Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät

Amiedu
Yhteenveto
7.10.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät

Koulutus on tarkoitettu Pätevöityneille kosteuden mittaajille PKM ja VTT/Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajille, jotka haluavat ylläpitää osaamistaan ja pätevyytensä. Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM lisäpäivä tulee suorittaa viiden vuoden kuluessa pätevyyden myöntämisestä tai nimike menetetään. VTT/Eurofins Rakenteiden kosteuden mittaajan pätevyyden uusiminen edellyttää täydennyskoulutusta kolmen vuoden välein.

Koulutuksessa käsitellään LVV-laitteiden toimintaa, tyyppivikoja ja miten järjestelmät aiheuttavat vuotovahinkoja kiinteistöille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kosteuden mittaajan lisäpäivä, LVV-järjestelmät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu henkilöille, jotka ovat suorittaneet Finanssiala ry:n perustaman Pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM –tutkinnon tai VTT:n kosteuden mittaajan henkilösertifikaatin. Koulutus on hyödyllinen myös rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoille, tilaajille, työnjohtajille, valvojille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, (teknisille) isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään vesijohtojärjestelmän, viemäröintijärjestelmän ja lämmitysjärjestelmän yleisiä vuotokohtia, kuten putkiliitokset, läpiviennit, venttiilit, vesikalusteet, sekoittajat sekä koneiden kytkennät, liitokset vedeneristyksiin. Päivään aiheisiin kuuluu myös eri materiaalia olevien putkien liittäminen toisiinsa, padotusventtiilien toimimattomuus, viemärikalusteiden tiivistykset, perusvesikaivot, lämmitysjärjestelmän paisunta- ja varolaitteet, linjasäätö- ja patteriventtiilit, radiaattorit, pattereiden ja verkoston ilmausventtiilit.

Koulutuksessa selvitetään syitä vuotoihin, joita ovat putkistojen mekaaniset vauriot, paineiskut, heikot putkiliitokset, putkistoeristysten puutteellisuus, kiertopiirin epätasapaino, väärät ja puutteelliset putkien liitostavat, käyttöiän ylittyminen, tuuletusviemärin jäätyminen ja tukkeutuminen, putkistotukos, lämmönsiirtimien ja muiden lämmönjakohuoneen komponenttien ikääntyminen sekä vuotoseurannan puute.

Luennoitsijat ovat alansa parhaita asiantuntijoita.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 9.00 – 16.00. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 446 € + alv 24% / henkilö ja sisältää opiskelumateriaalit, todistuksen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.