Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Amiedu
Yhteenveto
18.12.2019 09:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti

Eurofins Expert Services Oy valvoo Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitentin suorittamista. Sertifikaatin tarkoituksena on pätevöittää henkilö johtamaan ja valvomaan märkätiloihin liittyviä töitä erilaisissa rakennusalan hankkeissa.
Sertifioitu henkilö on oikeutettu käyttämään Eurofins Märkätilatöiden valvoja –nimikettä Eurofins Expert Services Oy:n ohjeistamalla tavalla. Eurofins Märkätilatöiden valvojakoulutuksen, sertifikaattitentin ja näyttötyön hyväksyttäneet hakevat sertifikaatin www.omasertifikaatti.fi:stä. Sertifioidun henkilön tiedot julkaistaan www.vtt-todistus.fi –verkkopalvelussa (verkkopalvelun nimi on muuttumassa).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätilatöiden valvojan henkilösertifiointikoulutuksen tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Eurofins Märkätilatöiden valvojan sertifikaattitenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKOn ja Amiedun yhdessä toteuttaman Eurofins Märkätilatöiden valvojan koulutusohjelman.

Lisätietoja

Pertti Huhtanen                        
kouluttaja, tiiminvetäjä            
puhelin 020 7461 406            
pertti.huhtanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-14. Tenttiaika on neljä tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtaikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Yhden kerran tenttimaksu sisältyy koulutuksen hintaan ja sisältää tenttitilaisuuden, aamukahvin suolaisella, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla. Uusintatentin hinta on 343 € + alv 24% / henkilö.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.