Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala, 180 osp, oppisopimus

Amiedu
Yhteenveto
180 osaamispistettä
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Oppisopimuskoulutus
Amiedu

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala, 180 osp, oppisopimus

Kouluttaa rakennustuotantoalaa harjoittaville yrityksille työnjohtajia rakennustyömaiden johtamiseen tai tarjota mahdollisuus syventää rakennusprojektien hallintaan liittyvää ammattitaitoa tasolle, joka takaa asiakaslähtöisen ja sujuvan prosessinhallinnan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala, 180 osp, oppisopimus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu työnjohtotehtävissä toimiville ja työnjohtotehtäviin aikoville rakennustuotantoalan ammattilaisille, joilla on rakennusalan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto tai niihin rinnastettava muuten hankittu osaaminen ja kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä, sekä riittävän pitkä alan työkokemus erikoisammattitutkinnon suorittamiseksi.
Koulutukseen osallistuvalla tulee olla rakennustuotantoalan työpaikka, jossa hän voi tehdä tutkintoon liittyvät näytöt työnjohtajana toimimisesta.
Tutkinnon suorittaneella on rakennustuotannon työnjohtajalta tai siihen rinnastettavassa työtehtävässä edellytettävä ammattitaito. Tutkinnon suorittanut osaa toimia vaativissa esimiestehtävissä ja johtaa työn toteutusta omalla rakentamisen vastuualueellaan
Rakennustyömaan työnjohdon osaamisalan suorittanut voi toimia työnjohtajana, siihen rinnastettavassa työtehtävässä tai yrittäjänä eri toimialoilla. Toimialoja ovat talonrakentaminen, infra ja talotekniikka. Työnjohdon osaamisalan tyypillisiä työtehtäviä ovat työnjohtajana tai työmaainsinöörinä toimiminen.

Lisätietoja

Keijo Talja
kouluttaja
puhelin 020 7461 689
keijo.talja(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnonosasta, ja neljästä valinnaisesta osasta.

Pakollinen osa:
2.1. Rakennustyömaan osan kokonaisuuden hallinta            80 osp

Valinnaiset osat (valittava neljä):
2.2. Rakennustyömaan osan hankintojen ja logistiikan hallinta        25 osp
2.3. Rakennustyömaan osan suunnittelun ohjaus            25 osp
2.4. Kosteusvaurion korjaustyönjohtajana toimiminen            25 osp
2.5. Rakennusfysiikan, sisäympäristön ja talotekniikan perusteiden hallinta    25 osp
2.6. Rakennustyömaan osan olosuhteiden hallinta            25 osp
2.7. Rakenteiden tuennan ja jäykistämisen hallinta            25 osp
2.8. Rakennustyömaan osan rakennus- ja talotekniikan yhteensovitus        25 osp
2.9. Rakennustyömaan osan tehtäväsuunnittelu            25 osp
       Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta        25 osp

Koulutuksen toteutus

Ennen tutkintokoulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työpaikan kehittämistarpeet.
Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä tutkinto-opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen (n 2 pv/kk) sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Koulutus suoritetaan oman työn ohessa.
Tutkinto-opiskelijalla tulee olla työssä mahdollisuus osallistua erilaisiin rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon suorittamista varten voidaan arvioida.
Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla ml. kieliopinnot.
Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.
Tutkinto voidaan suorittaa myös suoraan näytöin.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa tutkintokoulutusten kestoon. Tutkinnon suorittamispolku ja –aika ovat yksilöllisiä - keskimääräinen kesto yleensä 1–1,5 vuotta.

Kustannukset

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö.
Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijamaksu opiskelijalle on 1090 €. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Paikkoja on rajoitetusti. Yritykselle oppisopimus on maksuton.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.