Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Master Leader Online -valmennusohjelma

Esimiesakatemia
Yhteenveto
5-12 kuukautta
1 290 EUR + alv 24 %
19.8.2022 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Video

 Master Leader Online -verkkovalmennusohjelma / Esimiesakatemia

Master Leader Online -valmennusohjelma

Valmennusohjelma on kokonaisvaltainen kehitysohjelma lähiesimiestyön kehittämiseen. Se toteutetaan kokonaan verkossa, eli siihen on helppo tulla mukaan mistä ja milloin tahansa. Ohjelma antaa selkeän punaisen langan esimiehen kehittymiseen ja on käytännönläheisyytensä vuoksi erittäin vaikuttava. Ohjelman on suorittanut yli 900 esimiestä ja yli 90% suosittelee sitä.

Valmennusohjelman sisältö

 • DISC Johtajuusprofiili

Master Leader -ohjelma alkaa oman luontaisen toimintatavan arvioimisella. Esimies vastaa DISC -kyselyyn vastauslinkin kautta. Käytössä on korkean validiteetin DISC -työkalu, joka sopii erinomaisesti itsereflektointiin, itsensä kehittämiseen sekä erilaisten toimintatapojen ymmärtämiseen.

 • 2 henkilökohtaista Leadership Coachingia -etätapaamisina

Coachingin tehtävänä on avata DISC Johtajuusprofiilin tulokset sekä auttaa osallistujaa omien vahvuuksien ja kehittymisalueidensa tunnistamisessa. Samalla osallistujalle luodaan aikataulu ja tavoitteet valmennusohjelmalle. Ohjelman lopun Coaching -istunto sisältää myös valmennusohjelman vaikuttavuuden arvioinnin.

 • 5 osallistavaa ja käytännönläheistä Online -esimiesvalmennusta

Viiden Leadership -teeman verkkovalmennukset pyörivät ympäri vuoden. Jokainen valmennussisältö syventyy kahteen Master Leader -aiheeseen ja pureutuu esimiestyön arjen haasteiden ratkaisemiseen. Valmennukset ovat vuorovaikutteisia ja osallistavia, joissa pienryhmäkeskustelut voidaan toteuttaa jopa yrityskohtaisesti. 

 • 10 monipuolista verkkokurssia videoineen + yli 100 tehtävää

Master Leader -ohjelma rakentuu 10 esimiestyön tärkeimmän osaamisalueen ympärille. Jokaisesta löytyy verkkokurssi, sisältäen mm. videovalmennuksia sekä tehtäviä oman toiminnan kehittämiseksi. Verkko-oppimisympäristö on käytettävissä koko 12 kuukauden ajan. Tehtävien vastaukset tallentuvat tietokantaan, josta ne ovat käytettävissä erikseen sovitusti. Analytiikka seuraa ohjelman edistymistä.

 • 30 johtamisen parasta käytäntöä suoraan jalkautettavaksi

Master Leader -ohjelmassa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

 • hyvä itsetuntemus ja jatkuva esimiehenä kehittyminen
 • vuorovaikutustaitojen ja viestinnän kehittäminen
 • hyvä tiimihenki ja tehokas yhteistyö
 • tavoitteet ja suoritustason johtaminen
 • motivointitaidot ja tehokas vaikuttaminen
 • palautetaitojen ja tiimin palautekulttuurin kehittäminen
 • esimiesrooli ja henkilökohtaisen johtaajuden kehittäminen 
 • sisäinen viestintä ja onnistunut muutostilanteiden johtaminen
 • valmentava johtaminen ja sen syventäminen
 • esimiehen vastuut ja velvollisuudet sekä puheeksiotto

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esimiestehtävissä työskenteleville. Se soveltuu erinomaisesti tuoreille esimiehille, mutta myös jo useamman vuoden esimiestyötä tehneille.

Aikataulu

Koulutus kuukausittaisista Online -valmennustilaisuuksista ja itsenäisesti suoritettavasta verkko-opiskelusta. Mahdollisuus osallistua verkkovalmennuksiin vapaasti 12 kuukauden ajan. Verkkovalmennusten aikataulu lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Online valmennukset järjestetään kuukausittain verkossa aamupäivisin kello 9-12. Aikataulut valmennuksiin saat ilmoittauduttasi. Liittymislinkki ja muut yksityiskohdat lähetetään osallistujille ennen ohjelman alkua.

Kouluttaja

Valmentajana toimii Esimiesakatemian perustaja Hannu Säkkinen, jolla on pitkäaikainen kokemus johtoryhmien, esimiestyön, asiantuntijatiimien sekä työyhteisöjen kehittämisestä useissa eri maissa. Hannu on yksi maan johtavia esimies-, tiimityön ja vuorovaikutuksen valmentajia, jonka valmennukset saavat poikkeuksetta erittäin hyvää palautetta. Aiheen käsittelytapa on koettu hyvin asiantuntevaksi, käytännönläheiseksi ja innostavaksi, josta syntyy paljon oivalluksia omat toiminnan kehittämiseen.

Kustannukset

Yksilöllinen valmennusohjelma kestää 5-12 kuukautta ja kampanjahinta on 1290 € +alv. (Norm.1980 €+alv)

Sisältää 5 Online -verkkovalmennusta, DISC Johtajuusprofiilin, 2 kpl Leadership Coachingia (etäcoaching alussa ja lopussa) sekä yhteensä 10 verkkokurssia. 

Kaikki Esimiesakatemia avoimet valmennukset on käytettävissä 12 kuukauden ajan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Master Leader Online -valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Esimiesakatemia

Esimiesakatemia tarjoaa vaikuttavia esimiestyön ja johtamistaitojen valmennusohjelmia

Esimiesakatemia toteuttaa käytännönläheisiä ja vaikuttavia esimiestyön valmennuksia. Valmennusohjelmat auttavat rakentamaan vahvan esimiesidentiteetin, jolla saavutetaan parhaat tulokset. Viiden johtamistason kehittämismalli on jo tunnettu menetelmä. Esimiesakatemian koulutukset ovat tehokkaita, motivoivia ja käytännönläheisiä, ja ne räätälöidään juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Esimiesakatemian valmennusohjelmat on...


Lue lisää kouluttajasta Esimiesakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Esimiesakatemia

Mannerheimintie 109
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.esimiesakatemia.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 3 arviointiin

Katariina K
Todella avartavat ja hyödylliset coaching keskustelut valmentajan kanssa. Pitkäaikainen kokemus huokuu tekemisestä. Suosittelen lämpimästi koko Master Leader valmennusta kaikille esimiestyössä toimiville. Kokonaisuus yllätti positiivisesti.
Merja
Olen saanut esimiehiltämme hyvin positiivista palautetta pitämistänne koulutuspäivistä. Nyt odottavat innokkaina ohjeistusta koulutuspäiviin liittyvään verkkokoulutusosioon sekä DISC -raporttejaan sähköpostiinsa. Kiitos!
Katja
Hyvin rakennettu koulutuskokonaisuus, joka antaa esimiehelle paljon itsevarmuutta ja vinkkejä erilaisiin esimiestilanteisiin. Meidän esimiehiltä on tullut paljon hyvää palautetta tästä koulutuksesta sekä valmentajan ammattimaisesta ja mukaansatempaavasta otteesta. Uudet esimiehemme käyvät aina aloittaessaan tämän ohjelman.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Master Leader Online -valmennusohjelma täytä seuraavat tiedot: