🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Scotwork "Kehittyvä neuvottelutaito" -maailman johtava neuvottelutaidon valmennus

Esimiesakatemia, paikassa Helsinki
Kesto
2,5 päivää
Hinta
2 980 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
6 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2,5 päivää
Hinta
2 980 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
6 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 2 980 EUR + alv 24 % / osallistuja

Scotwork "Kehittyvä neuvottelutaito" -maailman johtava neuvottelutaidon valmennus

Kehittyvä Neuvottelutaito -valmennus muuttaa neuvottelutuloksia välittömästi


Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -valmennus on vaikuttava, tilanneharjoitteluun perustuva valmennus. Se kehittää tehokkaasti jo olemassa olevia neuvottelutaitoja, opettaa uusia taitoja ja tekniikoita, antaa varmuutta hankalien tilanteiden kohtaamiseen ja auttaa parantamaan neuvottelutuloksia tehokkaasti. Kurssia on kehitetty jo yli 40 vuoden ajan, jonka takia osaamme tunnistaa ne taidot, jotka oikeasti toimivat ja jotka eivät toimi. Valmentajat ovat käytännön liike-elämän koulimia ammattilaisia, jotka tarjoavat hyvin käytännönläheisen valmennuskokemuksen. Valmennuspäivät sovitaan erikseen.


Valmennuksen kesto on 2 intensiivistä valmennuspäivää, joiden aikana pääpaino on tekemisessä. Puolen päivän kertaus järjestetään Online -etävalmennuksena, joka varmistaa opittujen asioiden jalkauttamista käytäntöön. Valmennuksen 4 sykliä koostuvat teoriasta, valmistautumisesta, harjoittelusta ja analysoinnista. Yrityskohtainen valmennus räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Scotworkin Kehittyvä Neuvottelutaito -kurssi on tunnettu juuri suuresta vaikuttavuudesta. Se opettaa konkreettisella tavalla taitoja, joilla saavutetaan parempia tuloksia. Yli 25.000 osallistujan tutkimus osoittaa, että kurssin hinta on saatu yli 16 kertaisesti takaisin jo 12 viikossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Aikataulu

Avoimeen valmennukseen sisältyy 2 lähipäivää.
Seuraavat valmennuspäivät ovat: 6-7.6.2024

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Scotwork "Kehittyvä neuvottelutaito" -maailman johtava neuvottelutaidon valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Esimiesakatemia
Mannerheimintie 109
00240 Helsinki

Esimiesakatemia tarjoaa vaikuttavia esimiestyön ja johtamistaitojen valmennusohjelmia

Esimiesakatemia toteuttaa käytännönläheisiä ja vaikuttavia esimiestyön valmennuksia. Valmennusohjelmat auttavat rakentamaan vahvan esimiesidentiteetin, jolla saavutetaan parhaat tulokset. Viiden johtamistason kehittämismalli on jo tunnettu menetelmä. Esimiesakatemian koulutukset ovat tehokkaita, motivoivia ja käytännönläheisiä, ja ne räätälöidään juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Esimiesakatemian valmennusohjelmat on...

Lue lisää kouluttajasta Esimiesakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu