Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista

Excelkoulu
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
sopimuksen mukaan
Excelkoulu

Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista

Räätälöidyllä koulutuksella pystytään keskittymään juuri teidän uniikkeihin haasteisiin. Räätälöidyissä koulutuksissa aiheet suunnattaan juuri teidän tarpeisiin. Tämän lisäksi niissä voidaan rakentaa teille työkaluja, käyttää teidän esimerkkidataa ja käydä läpi teidän caseja.

Voimme rakentaa räätälöidyn koulutuksen valmiiden koulutuksien pohjalta. Usein näiden yhdistelmällä saadaankin paras lopputulos.

Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista

  • Excel
  • PowerPoint
  • Word
  • Teams
  • Outlook
  • Power BI

Räätälöity koulutus pähkinänkuoressa

1. Anna lähtötiedot ja mahdolliset esimerkkimateriaalit

Räätälöidyn koulutuksen suunnittelu aloitetaan perustietojen ja mahdollisen esimerkkimateriaalin toimittamisella Excelkoululle. Koulutuksen aiheet suunnitellaan pääpiirteissään ja Excelkoulu saa ymmärryksen lähtötilanteesta.

2. Tarpeiden ja haasteiden selvittäminen

Excelkoulu selvittää ripeällä haastattelulla mitä koulutukselta toivotaan, minkä tasoisia osallistujat ovat ja mitä mahdollisella esimerkkimateriaalilla halutaan saada aikaan. Haastatteltavaksi riittää usein yksi henkilö. Haastattelu vie aikaa vain 10-20 minuuttia.

3. Koulutuksen räätälöinti

Työnkuvan tarpeiden, koulutettavien lähtötason ja organisaation toiveiden mukaan teille räätälöidään koulutus, jossa toivottu tavoite saavutetaan siten, että jokainen koulutettava otetaan huomioon. Koulutuksessa ja tehtävissä käytetään mahdollisimman paljon teidän omaa esimerkkimateriaalia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii yrityksille ja kaikille, jotka haluavat kehittyä tietotyön ohjelmistojen käyttäjinä.

Koulutuspaikka

Etäkoulutus - osallistuminen mistä tahansa

Työntekijät tekevät jatkuvasti enemmän etätöitä tai työskentelevät eri toimipisteissä ympäri Suomea (tai ympäri maailmaa). Etäkoulutus mahdollistaa helpon osallistumisen mistä tahansa, silti säilyttäen aktiivisen kanssakäymisen kouluttajan kanssa.

Etäkoulutukset mahdollistavat myös erittäin hyvän tavan toteuttaa tarkasti kohdennettu koulutus henkilöille, joilla on samat tarpeet, vaikka he olisivat eri toimipisteillä.

Etäkoulutuksista jää myös nauhoitus käyttöönne kertausta varten kuudeksi kuukaudeksi.

Lähikoulutus - koulutus teidän tiloissanne

Lähikoulutukset toteutetaan teidän tiloissanne. Näin työntekijöiden ei tarvitse matkustaa, vaan he saavat olla omassa tutussa ympäristössään ja suorittaa koulutuksen omalla, työssäkin käytössä olevalla, tietokoneellaan.

Kustannukset

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä suoraan tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Excelkoulu

Excelkoulu

Excelkoulu on osa Futuredu Oy:tä, joka on vuonna 2015 perustettu suomalainen koulutusyritys. Yritys perustettiin ratkaisemaan nykyisiä ja tulevia työn murroksia; tietotyö on ja tulee olemaan kokoajan tärkeämpi osa Suomen työvoimaa. Yritys haluaa tehdä siitä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Ihmiset käyttivät päivittäin...


Lue lisää kouluttajasta Excelkoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Excelkoulu

00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 145 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Räätälöity koulutus tietotyön tärkeimmistä ohjelmistoista täytä seuraavat tiedot: