Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi, ruotsi
   
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja)

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja), työvoimakoulutus

Perehdy voimavirtalaitteiden asennukseen, korjaukseen ja ylläpitoon

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle käytännön taitoja ja valmiuksia elektronisten voimavirtalaitteiden asennukseen, korjaukseen ja ylläpitoon.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään sähkö- ja automaatiotekniikan peruskäsitteitä, erilaisia sähkö-, keskus- ja moottoriasennuksia, anturitekniikkaa, elektroniikkaa ja digitaalitekniikkaa, sähköoppia ja säätötekniikkaa. Koulutus painottuu sisäjohtoasennukseen.

Lisäksi koulutus sisältää työnhakuvalmennusta, tietotekniikkaa, yrittäjyyttä sekä tarvittavat lupakortit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Teollisuusautomaation työtehtävistä kiinnostuneet, sähköalasta kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat oppia automaation toimintaprosesseja, asennusta, ohjausta ja niiden ennakoivaa huoltoa. Sähköalan perustutkinto tai vastaavat tiedot luovat parhaan pohjan uuden oppimiselle. Koulutus vaatii suomen kielen lisäksi englannin kielen luetun ymmärtämisen.

Aikataulu

Henkilökohtainen opetussuunnitelma, jonka yhteyteen liitetään ammatillisen tutkinnon suoritus tai vähintään tutkinnon osasuorituksia, tehdään jokaiselle opiskelijalle kahdenksan (8) ensimmäisen viikon aikana. Koulutus on kokopäiväopiskelua. Koulutukseen sisältyy Suomessa tehtävä työssä oppimisjakso. Koulutuksen ohjeaika on 61 vkoa, mutta kesto on yksilöllinen muodostuen opiskelijan aikaisemmasta työkokemuksesta ja/tai koulutuksesta sekä hänen tavoitteistaan.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (sähköasentaja) täytä seuraavat tiedot: