Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus

Love it Valmennus
Yhteenveto
4 viikkoa, käyttöoikeus 1 vuosi
200,81 EUR + alv 24 % (yht. 249 EUR)
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kirkasta ajanhallintasi -valmennus

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus

Oletko valmis selkeyttämään ajankäyttöäsi, ottamaan arkesi hallintaan ja saamaan enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi?

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksessa saat itsellesi konkreettisen 4 askeleen menetelmän, jonka avulla opit johtamaan itseäsi ja saamaan kaiken suunnitellusti valmiiksi niin, että ehdit nauttia myös vapaa-ajasta.

Tunnistatko itsesi seuraavasta?

✔ Tuntuuko sinusta, että ajanhallintasi ja koko elämäsi on jatkuvassa kaaoksessa?
✔ Arki on pelkkää juoksemista paikasta toiseen, kun yrität sammutella ympärilläsi syttyviä tulipalotilanteita.
✔ Hermosi ovat kireällä, sillä tunnet tekeväsi paljon, mutta et saa mitään valmiiksi.

Myös seuraavat tilanteet ovat sinulle tuttuja:

 • Sinulla on tavoitteita ja suunnitelmia, mutta suunnittelemasi asiat jäävät jatkuvasti tekemättä
 • Sähköpostisi tursuaa viestejä etkä edes tiedä, milloin ehtisit vastata niihin kaikkiin
 • Sinulla ei ole aikaa itsellesi, asioiden suunnittelulle ja tärkeälle ajatustyölle
 • Lomalle tai viikonlopun viettoon lähtiessäsi mielessäsi kolkuttaa ajatus: "Mitähän jäi tekemättä. Unohdinkohan jotain?"

Ja vaikka välitätkin ystävistäsi ja perheestäsi, et ehdi viettää aikaa heidän kanssaan. 

Tuntuuko tutulta? Jos tuntuu, niin Love it Valmennuksella on sinulle ratkaisu:

Pysähdy ja kuvittele...miltä tuntuisi saada asiasi ja kalenterisi järjestykseen, selkeät tehtävälistat ja suunnitelmat, hallittu arki ja aikaa joskus itsellesikin?

Saisit asiat valmiiksi suunnitellusti ilman viime hetken paniikkia eikä sähköpostisi vastaamattomat viestit enää piinaisi sua.

Sinulla olisi aikaa unelmoida, suunnitella ja asettaa tavoitteita! Onnistuisit myös saavuttamaan tavoitteitasi, sillä sinulla olisi aikaa niille asioille, joita tavoitteidesi saavuttaminen vaatii.

Ja kaiken lisäksi sinulla olisi aikaa itsellesi. Ehtisit rentoutua ja tehdä asioita, joiden parissa viihdyt vapaa-ajallasi. Lisäksi sinulla olisi aikaa nähdä ystäviäsi ja viettää aikaa rakkaidesi kanssa. 

Elämä on ainutkertainen, joten Love it Valmennus hauaa, että voit saada siitä kaiken irti!

Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus on käytännönläheinen ja nopeita tuloksia mahdollistava verkkovalmennus sinulle, joka olet kyllästynyt loputtomaan stressiin ja kiireeseen. 

Love it Valmennuksen kehittämän 4 askeleen menetelmän avulla pääset nopeasti tilanteeseen, jossa sinä hallitset ajankäyttöäsi ja kalenteriasi eivätkä tehtävät ja asiat sinua. 

Askel 1: Ajanhallintasi ensiaskeleet
Askel 2: Tavoitteet ajanhallinnassa
Askel 3: Täydellinen viikko, hallittu kalenteri
Askel 4: Timanttinen ajanhallinta

Kirkasta ajanhallintasi -valmennuksessa opit:

 • Irrottamaan itsesi ajanhallinnallisen kaaoksen kierteestä ja saamaan selkeyttä tilanteeseesi
 • Tunnistamaan, mikä on kaikkein tärkeintä ja luomaan suunnitelmat, jotka tukevat asioiden valmistumista ja tavoitteiden saavuttamista
 • Ottamaan elämäsi kaikki osa-alueet hallintaasi tehtävälistojen ja oikeaoppisen kalenterinhallinnan avulla. Onnistut vapauttamaan aikaa itsellesi ja läheisillesi.
 • Miten estät itseäsi lipsumasta vanhoihin kaavoihin, kun kiire ja stressi meinaavat ottaa sinusta vallan
 • Työkalut täydellisen ajanhallinnan ylläpitämiseen myös jatkossa

Verkkovalmennus sisältää seuraavat 4 askelta:

Askel 1: Ajanhallintasi ensiaskeleet

Ensimmäisessä vaiheessa opit tunnistamaan, mihin aikasi oikeasti arjessa kuluu. Opit myös tehokkaan keinon, jolla saat pään sisäisen kaaoksesi hallintaan ja selvität kaikki ne asiat, jotka roikkuvat tekemättöminä. 

Askel 2: Tavoitteet ajanhallinnassa

Toisessa vaiheessa kirkastat tavoitteesi ja saat työkaluja, joiden avulla opit priorisoimaan asioita. Lisäksi opit, miten luodaan tehokkaita tavoitteita ja tehtäviä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteet. Opit myös viemään nämä osaksi kuukausi- ja vuosisuunnitelmaa.

Askel 3: Täydellinen viikko, hallittu kalenteri

Kolmannessa vaiheessa rakennetaan sinulle täydellinen viikko kaikille elämäsi osa-alueille. Opit vapauttamaan aikaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi. Lisäksi opit hyödyntämään oikealla tavalla tehtävälistoja ja hallitsemaan kalenteriasi. Opit toimimaan niin, ettet enää unohda tärkeitä tehtäviä.

Askel 4: Timanttinen ajanhallinta

Lopuksi opit tunnistamaan tilanteet, jotka voivat sysätä ajanhallintasi uudelleen kaaokseen. Askeleen jälkeen tiedät, miten selvität nämä tilanteet ja pysyt edelleen kalenterisi ja ajanhallintasi herrana. Saat käyttöösi työkalun ja uuden rutiinin, joiden avulla pidät timanttista ajanhallintaasi yllä myös jatkossa.

Oletko siis valmis selkeyttämään ajanhallintaasi ja ottamaan arkesi hallintaan? Tulemalla mukaan saat kaiken tämän:

✔ 4 askeleen konkreettisen ja toimivaksi testatun ajanhallinnan menetelmän
✔ Pääsyn valmennussivustolle, josta löydät valmennusvideot, kattavat materiaalit ja työkalupakin ajanhallintasi selkeyttämiseen
✔ Kaikki materiaalit käyttöösi vuoden ajaksi
✔ Osallistumislinkin henkilökohtaisiin webinaareihin
✔ Henkilökohtaista sparrausapua ja koko valmennusjengin tuen
✔ Pääsyn keskustelupalstalle

Koska valmennus järjestetään verkkovalmennuksena, Love it Valmennus voi tarjota sinulle kaiken edullisesti. Tule siis mukaan, sillä nyt on aika muuttaa elämäsi ihan oikeasti.

”Tämä valmennus on täyttä tavaraa ja konkreettisia apuja. Erityisesti tykkään ajanhallinnan seurannasta. En ole vielä edes käynyt valmennusta loppuun, mutta se näkyy jo nyt ajankäytössäni.”​
Joel, Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennuksen osallistuja

Mukaan tuleminen on täysin riskitöntä, sillä saat 100% rahat takaisin -takuun

"Tiedämme, että valmennuksessa opettamamme menetelmät ovat toimivia ja tulet varmasti saavuttamaan niiden avulla tuloksia. Siksi uskallamme myöntää Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennukselle täyden tyytyväisyystakuun.

Jos siis et usko onnistuvai saavuttamaan valmennuksemme avulla lupaamiamme tuloksia, voit pyytää rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostoksestasi."  Love it Valmennus 

Mistä tiedät, onko tämä valmennus sopiva juuri sinulle?

Tämä verkkovalmennus ei ole sopiva sinulle, jos et oikeasti ole valmis tekemään töitä muutoksen eteen. Timanttinen ajanhallinta vaatii sen, että otat käyttöösi ne tehokkaat työkalut, jotka Love it Valmennus tarjoaa valmennuksessa käyttöösi. 

Ilman oikeaa halua tehdä muutoksia, voit olla nykytilanteessasi vielä vuosienkin kuluttua.

Mutta jos olet oikeasti valmis saavuttamaan muutoksen ajankäyttöösi ja saamaan enemmän aikaa suunnittelulle, itsellesi ja läheisillesi ja unelmiesi toteuttamiselle, niin tämä valmennus on juuri sinulle.

Älä anna enää vuosien vieriä kiireestä ja paineen tunteesta kärsien, vaan tule mukaan aloita ajanhallintasi selkeyttäminen jo tänään!

Tule mukaan Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennukseen ja aloita uusi hallittu arki heti!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tunnistatko jotain seuraavista?

 • Tuntuuko sinusta, että suunnittelemasi asiat jäävät jatkuvasti tekemättä ja siirrät aina tehtäviäsi eteenpäin?
 • Haluaisitko joskus aikaa ajatella, suunnitella ja miettiä tulevaisuutta, mutta häiriötekijöitä on vaan yksinkertaisesti liikaa?
 • Onko sähköpostin saapuneet -kansiosi jatkuvasti täynnä ja et ole varma oletko edes vastannut tärkeisiin viesteihin?
 • Tuntuuko sinusta, että asioita unohtuu?
 • Haluatko asiasi ja kalenterisi järjestykseen, selkeät tehtävälistat ja suunnitelmat, hallitun arjen ja aikaa joskus itsellesikin?

Tämä valmennus antaa sinulle keinot ja voimat kirkastaa ajanhallintasi ja saada arkesi hallintaan! Täydellinen ajanhallinta!

Aikataulu

Voit käydä valmennuksen neljä askelta oman aikataulusi mukaisesti neljässä viikossa. Valmennussivusto on joka tapauksessa sinun käytettävissäsi 1 vuoden! Näin saat parhaan hyödyn irti niin valmennuksesta kuin Love it Valmennuksen sparrausavustakin!

Valmentajat

Love it Valmennuksen perustajien Nooran ja Emilian tavoite on auttaa sinua saavuttamaan unelmasi toimivasta, tehokkaasta ja tasapainoisesta arjesta ja työelämästä kehittämiensä konkreettisten menetelmien avulla!

He tietävät, miten haastavaa ajanhallinta voi välillä olla:

"Tiedämme, että välillä susta voi tuntua, että sun elämä on pelkkää kaaosta eikä mikään maailman aika riitä, kun tehtävää tulee aina vain lisää.

Tiedämme sen, koska olemme itse olleet juuri samassa tilanteessa.

Emme kuitenkaan ole halunneet jäädä jumiin kiireen ja stressin kierteeseen. Sen sijaan olemme kehittäneet ajanhallintaan tehokkaan menetelmän ja rutiinit, joiden avulla olemme saavuttaneet tavoitteitamme arjessa, työelämässä ja yrittäjinä."

Nyt he haluavat näyttää sinulle, miten sinäkin voit tavoittaa sinun unelmasi ajanhallinnan keinoilla ja saada tasapainoa ja stressitöntä tehokkuutta työhösi ja arkeesi.

Kustannukset

249€ (sis. alv. 24%)

Ilmoittaudu

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Love it Valmennus

Nyt jos koskaan on oikea aika panostaa siihen tärkeimpään, juuri sinuun. 

Love it Valmennus Oy syntyi palavasta halusta toteuttaa omaa intohimoa: Oivalluttaa ihmisiä menestymään elämässään ja työssään. Itsensä johtamisen ja kehittämisen timanttimme ovat verkkovalmennukset sekä yrityksille hiotut valmennuspäivät ja -matkat. Love it Valmennuksen missiona on saada ihmiset tavoittamaan unelmansa yksi henkilö ja...


Lue lisää kouluttajasta Love it Valmennus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Love it Valmennus

Helsinki

 Näytä puhelinnumero
loveitvalmennus.com

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 14 arviointiin

Taina Pusa
(5)
Valmennukset asian mukaiset ja napakat.Valmentajat hyvin selvä sanaisiä .Asian tarkoitus tulee erinomaisesti selväksi, Mistä on hyvä alkaa pohtia omaa tilannetta. Innolla odotan valmennusta 19.9
Otto Oksanen
(4)
20-vuotta olen omaa kalenteriani hallinnut pääsääntöisesti itse ja huomannut siinä tehot paremmin kuin siinä, että joku muu hoitaa sitä. Nyt koulutuksessa sain silti todella käytännönläheisiä vinkkejä, miten hallita omaa ajankäyttöäni entistä paremmin. Vinkit siitä, miten otat päivällä kalenterista tilaa tehdä omia työasioita, että ei jää iltaho...
Näytä kokonaan
Erika
(5)
Aloitin valmennuksen keväällä korona-aikoihin ja sain paljon apua uusiin rutiineihin. Nyt taas kesälomien jälkeen olen ottanut valmennusmateriaalit esiin ja kerrannut oppeja. Tämä on kyllä tosi hyvä!
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,9)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirkasta ajanhallintasi -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: