Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kivi- ja maanrakennusalan valmennus

Rastor Oy
Yhteenveto
1.10.2020
suomi
   
Espoo, Kuopio, Turku
Avoin koulutus

Kivi- ja maanrakennusalan valmennus

Kivi- ja maanrakennusalan valmennus

Pysy vauhdissa mukana ja turvaa sekä oma että yrityksesi osaaminen!

Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus ovat perusasioita, jotka kivi- ja maanrakennusalan työnjohtajan tulee hallita eri tasoilla. Kivi- ja maarakennusalalla työnjohtaja hoitaa ammattialansa monipuoliset työtehtävät itsenäisesti vaativissakin toimintaympäristöissä. Hän toimii alansa erikoisosaajana sekä kehittää toimintaa, tuotteita ja palveluja.

Kivi- ja maanrakennusalan valmennus antaa osaamista tehtäviin, jotka vaativat laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa, hyviä esimiesvalmiuksia sekä kykyä johtaa ja kehittää oman vastuualueen toimintaa itsenäisesti ja tuloksellisesti. Lisäksi koulutetut henkilöt mahdollistavat yrityksen verkostojen laajentumisen, kilpailukyvyn tehostamisen, laadun paranemisen sekä toimintavarmuuden kasvun. Koulutuspäivien aihealueita ovat mm. kunnossapitotekniikka, mineralogia ja geologia, koneiden ja laitteiden toiminta sekä huolto, räjäytystekniikka, maaperän ominaisuudet, urakkalaskenta, mittaus sekä työmaajärjestelyt.

Parempaa osaamista ja kilpailukykyä - dynaamisesti ja joustavasti

Valmennus antaa monipuoliset valmiudet toimia työnjohto- ja esimiestehtävissä. Työnantajille koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää, motivoida ja sitouttaa henkilöstöään.

Tiivis tai laaja toteutus – valintasi mukaan

Koulutuksen painopisteessä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Kivi- ja maanrakennusalan valmennuksen kesto on noin 6 kk ja ohjelmaan kuuluu 8 koulutuspäivää. Koulutuksen voi laajentaa Työteknikon koulutusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi työnjohto- ja asiantuntijatyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelma koostuu yhteensä noin 30 koulutuspäivästä, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena, jolloin sisältö muokataan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Hinta

Koulutuksen hinta määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja suoritettavien opintokokonaisuuksien mukaan:

  • Kivi- ja maanrakennusalan valmennus 2 100 € (+ alv 24 %),
  • yksittäiset koulutuspäivät alkaen 390 € (+ alv 24 %) tai
  • suorita koko kaksivuotinen Työteknikon koulutusohjelma!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kivi- ja maanrakennusalan valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kivi- ja maanrakennusalan valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kivi- ja maanrakennusalan valmennus täytä seuraavat tiedot: