Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli – se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku)

School of Sales
Yhteenveto
1 päivä
559 EUR + alv 24 % (yht. 693,16 EUR)
25.11.2021 08.30
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli - se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku)

Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli – se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku)

Jo vuosikaudet on puhuttu myynnin ja markkinoinnin yhteispelin ontumisesta - ja edelleen on aihe sama! Tämän päivän kasvun johtamisessa asiakasrajapinnassa toimitaan yhdessä ja tätä toimintaa tukevat digitaaliset teknologiat. Joko teillä myynti ja markkinointi on saatu rakentamaan kasvua yhdessä?

Yrityksissä on monenlaisia syitä, miksi yhteispeli ontuu. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että keskusteluyhteyttä ei ole. Toisaalta kyse voi olla osaamisvajeesta: että ei edes tiedetä mitä myynti ja markkinointi ovat tänään.

Tässä koulutuspäivässä puututaan näihin haasteisiin ja etsitään yhdessä niihin ratkaisut!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli – se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii erityisesti vaativassa B2B-asiantuntijabisneksessä toimiville henkilöille, jotka pyrkivät löytämään konkreettisia keinoja kasvun rakentamiseen ja paremman myynnin ja markkinoinnin yhteistyön luomiseen.

Aikataulu

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00 Miksi myynnin ja markkinoinnin yhteistyö on tärkeää? Miksi olemme tässä ja yhteistyö ei toimi? Esimerkkejä siitä, kun yhteispeli ei toimi. Toimitaanko teilläkin näin?

10.30 Mitä on myynti tänään? Mitä markkinointi on?

11.15 Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli parhaimmillaan!

12.00 Lounas

13.00 Workshop: Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin rakentamisen ABC

15.30 Yhteenvetoa opeista ja sopimiset arkeen viennistä

16.00 Kiitos ja onnea matkaa

Koulutuspaikka

Messukeskus Siipi

Rautatieläisenkatu 3 00530 Helsinki

Kouluttaja

Henna Niiranen johtaa ohjelmistoyritys TietoEVRYn Suomen markkinointia. Hän on intohimoinen myynnin & markkinoinnin paremman yhteistyön muutosagentti. Henna on erikoistunut vaativaan B2B-asiantuntijabisnekseen sekä tilanteisiin, joissa markkinoinnin tekeminen halutaan kääntää aidosti kasvua tukevaksi tekemiseksi.

Edellisissä rooleissaan Henna on mm. ollut pystyttämässä pk-sektorin kasvuyritykseen digivetoista markkinointifunktiota nollista sekä toiminut konsulttina. Henna uskoo vahvasti aikaansaamiseen, tekemiseen ja konkretiaan ripauksella akateemisuutta.

Henna on yksi ensimmäisistä Suomen #myyntimaisteri-nimikkeen saaneista ammattilaisista sekä suosittu somevaikuttaja ja valmentaja vaativan B2B-myynnin ja -markkinoinnin teemoista. 

KTT Pia Hautamäki toimii tutkijana ja myynnin johtamisen yliopettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Pia johtaa Tampereen korkeakouluyhteisössä tekoälyyn ja robotiikkaan keskittyvää ROBINS-tutkimushanketta ja #myyntimaisteri-tutkinto-ohjelmaa.

Pian työelämän missiona on saada #suomikasvuunmyynnillä ja tätä työtä hän tekee myös kansainvälisesti johtoryhmän jäsenenä kansainvälisessä Global Sales and Science Institutessa. Pia toimii yhdeksättä vuotta akateemisella uralla ja ennen korkeakoulu-uraa Pia toimi lähes 20 vuotta B2B-myynnissä ja myynnin johtajana.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 559 euroa + alv 24 %. Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 449 euroa + alv 24 %. 

Kysy myös ryhmä- ja pakettitarjousta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli – se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

School of Sales

School of Sales – myynnin parhaat osaajat

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto ovat perustaneet School of Sales -myyntikoulun, joka vastaa työmarkkinoiden korkean myyntiosaamisen tarpeeseen ketterästi ja kovalla kunnianhimolla. Myyntikoulu tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Mitä saat: valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat...


Lue lisää kouluttajasta School of Sales ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

School of Sales

Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe-koulutuksiin 100€ etu

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja Premiere Rush -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli – se pitää saada kuntoon nyt! (myyntijohdon polku) täytä seuraavat tiedot: